Παρασκευή, 26/04/2024 | 12:19

Βησσάρης Μίχας: Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

358 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2023, 5:35 μμ | 0 σχόλια

 

Τον γραμματέα της Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Βησσάρη Μίχα, φιλοξενήσαμε στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ στην εκπομπή “ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση” με τον Σπύρο Πλέουρα  την Παρασκευή 19 Μαϊου.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το κλίμα στο νομό Πρέβεζας που συναντούν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι περισσότερο από θετικό. “Θεωρούμε δεδομένο ότι αυτό το κλίμα θα εκφραστεί και με την ψήφο των συμπολιτών μας και των συμπατριωτών μας το βράδυ της Κυριακής και το αποκρυστάλλωμα το βράδυ της Κυριακής θα είναι θετικό όσο περισσότερο γίνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία. Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στο νομό Πρέβεζας πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα έστω και με μία ψήφο διαφορά από τη ΝΔ για να μας δοθεί έτσι η ευκαιρία στον πρόεδρό μας στο κόμμα μας να δημιουργήσουμε την κυβέρνηση της προοδευτικής συμμαχίας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας. Για να φύγουμε αποό αυτή τη μαύρη και μουντή πραγματικότητα την οποία βιώνουμε από το 2019 και μετά.” υπογράμμισε ο κ. Μίχας.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα που θέτουν οι πολίτες του νομού Πρέβεζας στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μίχας που είχε διατελέσει και διοικητής του νοσοκομείο Λευκάδας υπογράμμισε: “Υλοποιούσαμε μια συγκεκριμένη πολιτική  στον τομέα της υγείας που στο επίκεντρό της είχε τον στόχο καθολική και ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες. Στο νοσοκομείο Πρέβεζας από 29 γιατρούς τους πήγαμε 46, διαγραφές χρεών, χρεών ανασφάλιστων από το δημόσιο ταμείο, καταργήσαμε το εισιτήριο των 5 ευρώ, οι ανασφάλιστοι μπορούσαν να έχουν πρόσβαση. Οι πολίτες από ότι εμείς διαπιστώνουμε το πρώτο και κύριό τους πρόβλημα είναι η ακρίβεια. Είναι η ασυδοσία των καρτέλ της ενέργειας που αυξάνουν τις τιμές της ενέργειας που αυξάνουν τις τιμές βασικών ειδών διατροφής. Η αδυναμία των νοικοκυριών από τις 20 του μηνός και μετά να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους, τελειώνει ο μισθός τους. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα, η Έλλειψη χρημάτων. ” είπε ο κ. Μίχας και επεκτάθηκε στις αυξήσεις χωρίς φραγμούς στο ρεύμα και την ενέργεια! “Οι οικογένειες δεν μπορούν πια να καλύψουν βασικές τους ανάγκες” τόνισε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλος στόχος σύμφωνα με τον κ. Μίχα, όπως μπαίνει και από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δικαιοσύνη παντού!

Σε ένα θέμα που είχε να κάνει με καταστροφές ταμπλό άλλων κομμάτων, ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Βησσάρης Μίχας έκανε λόγο για προβοκάτορες: “Διάφοροι, προβοκάτορες θα τους πω, καταστρέφουν αφίσες και ταμπλό πολιτικών κομμάτων, όπως και δικών μας και μάλιστα σε κάποια ταμπλό επάνω γράφουν με μωβ σπρέι ΣΥΡΙΖΑ. Το καταγγέλουμε είναι προβοκατόρικο εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Κι όχι μόνο το καταγγέλουμε, ζητάμε από τους πολίτες της Πρέβεζας  ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας με το που θα δουν τέτοια περιστατικά να το καταγγείλουν επίσημα, να καταγγείλουν στα κόμματα αυτούς τους προβοκάτορες που ενώ διανύουμε μια ήρεμη προεκλογική περίοδο. Να μας πουν ποιοι είναι αυτοί που κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες.”

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα