Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:06

Στέργιος Γιαννάκης: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα παρών σε κάθε αγώνα, σε κάθε πρόβλημα”

2727 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2023, 7:11 μμ | 0 σχόλια
Για τη σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη, το πανεπιστημιακό τμήμα αλλά την ενίσχυση των νοσοκομείων και των κέντρων που θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας και την επόμενη τετραετία μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά ο βουλευτής με τη ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Στέργιος Γιαννάκης ο οποίος τόνισε ότι “το εκλογικό αποτέλεσμα θα κρίνει αν η χώρα θα πάει μπροστά ή θα γυρίσει πίσω”.
Η διαχρονική στήριξη των πολιτών της Πρέβεζας και όχι μόνο των ψηφοφόρων της ΝΔ συνέβαλαν στην απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος και ο κ. Γιαννάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως είχε και έχει δημιουργήσει ανθρώπινες σχέσεις με όλους, ήταν πάντα παρών σε κάθε αγώνα, σε κάθε πρόβλημα .
“Δεν έλειψα ποτέ πουθενά και από κανέναν ακόμη και την περίοδο της καραντίνας” είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς,την Περιφέρεια, τους Δήμους, τα Επιμελητήρια, τα Σωματεία και τους Συλλόγους, για την προώθηση των αιτημάτων τους.
Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της θητείας του είπε ότι όποιος κυβερνάει κάνει λάθη, τα αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε .
Για το νέο νοσοκομείο ανέφερε ότι αυτό χάθηκε πριν μερικά χρόνια από την άρνηση και ιδεοληψία αυτών που σήμερα διαμαρτύρονται και σημείωσε ότι μέχρι την ανέγερση νέου θα πρέπει να ενισχύσουμε το ήδη υπάρχον και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε φέρνοντας ως παράδειγμα την προμήθεια του αξονικού τομογράφου .
Για τη νέα τετραετία προβλέπεται ο εκσυγχρονισμός νοσοκομείων και κέντρων υγείας και είμαι βέβαιος πως μέσα σε αυτά είναι και ο νόμος της Πρέβεζας είπε. Για το Πανεπιστημιακό τμήμα ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειές για την ενίσχυσή του με σχολή που θα στηρίξει την λειτουργία του τμήματος.
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα είναι για άλλη μια φορά πρώτη δύναμη και μάλιστα με σημαντική διαφορά στα όρια της αυτοδυναμίας χωρίς να αποκλείει βέβαια και την αυτοδυναμία.
Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό σημείωσε απαρτίζεται από τέσσερις καταξιωμένους πολίτες στην τοπική κοινωνία και στο επάγγελμά τους και όλοι μαζί παλεύουμε για να κρατήσουνε τα υψηλά ποσοστά της ΝΔ.
Τέλος ο κ. Γιαννάκης ανέφερε ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στον κόσμο, ξέρω από αγώνες και θα συνεχίσω με εντιμότατα αλληλεγγύη, ειλικρίνεια και αλήθεια.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα