Δευτέρα, 06/05/2024 | 18:54

Πατέρας θύματος Τεμπών: Άρση ασυλίας για όσους εμπλέκονται στο μπάζωμα

34 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2024, 11:42 πμ | 0 σχόλια

Tην άρση της βουλευτικής ασυλίας βουλευτών, που σύμφωνα με τον ίδιο, εμπλέκονται στην υπόθεση του μπαζώματος των Τεμπών ζήτησε μέσω του OPEN και της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της εθνικής τραγωδίας.

Αρχικά, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρωθυπουργός για «θεωρίες συνωμοσίες» για τα Τέμπη, είπε: «Μάλλον δεν τον πληροφορήσανε για αυτό που συνέβη χθες, ή μάλλον τον πληροφόρησαν και πάλι πήγε να πετάξει τις ευθύνες αλλού».

Σημειώνεται πως η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την μήνυση του κ. Ασλανίδη προκειμένου να αποσταλεί στη Βουλή για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της Επιτροπής Διαχείρισης των τεσσάρων υπουργών που συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 2023.

«Απαιτώ την άρση ασυλίας Πλεύρη, Παπαδόπουλου, Ράπτη και Τριαντόπουλου»

«Απαιτώ σαν Έλληνας πολίτης την άρση της βουλευτικής ασυλίας και του Θάνου Πλεύρη και του Μιχάλη Παπαδόπουλου, και της Ζωής Ράπτη και του Χρήστου Τριαντόπουλου. Να κριθούν από την δικαιοσύνη, να πάνε στο ανακριτή και να σταματήσουν το μπαλάκι πάμε στον Άρειο Πάγο, πάμε στη Βουλή και το γυρνάμε γύρω γύρω», είπε ο ίδιος.

Τόνισε ακόμα: «Πάνω στα στοιχεία και στη συμπληρωματική προσφυγή που έκανα, έβαλα και βίντεο, τα στοιχεία φαίνονται ξεκάθαρα, έβγαινε ο Τριαντόπουλος και υπερηφανευόταν για την εκκαθάριση του τοπίου, ότι το είχε αναλάβει αυτός και πήρε εντολές. Είναι ξεκάθαρο αυτό που έγινε, δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο, πέρα από τη δολοφονία των ανθρώπων, αυτό που έγινε μετά, η ιεροσυλία που κάνανε».

«Η επικοινωνία στα τρένα ήταν το πρόβλημα»

Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού ότι το πρόβλημα με τα Τέμπη ήταν η επικοινωνία, ανέφερε: «Η επικοινωνία στα τρένα ήταν το πρόβλημα, που τη διακόψανε και σκοτώσανε τον κόσμο. Γιατί για την τηλεδιοίκηση της Λάρισας δεν έδωσαν 200 χιλιάρικα και δώσανε 700 χιλιάρικα σε μια νύχτα για να κάνουν τη συγκάλυψη του αιώνα;».

Ακόμη, σχολίασε και την δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα ότι «όλοι φταίμε για τα Τέμπη», λέγοντας: «Είναι στην κυβερνητική γραμμή αυτή, εγώ ζητάω να αποσύρει την υποψηφιότητά της. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να πάει για ευρωβουλευτής. Όπως και ο άλλος, ο ανεκδιήγητος ο Αυτιάς, που είπε ότι οι γονείς που πονάνε δεν μιλάνε. Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις εσύ να μη μιλάμε. Αν δε μιλούσαμε θα βγαίνανε όλα αυτά στη φόρα; Θα καθόμασταν σιωπηλοί, σούζα; Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε;».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα