Τετάρτη, 01/05/2024 | 20:48

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Πρέβεζας

390 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2024, 1:28 πμ | 0 σχόλια

Μέσα σε κλίμα χαράς και ελπίδας για τη νέα χρονιά ο Δήμος Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο ,παρόντες τους αντιδημάρχους Λεωνίδα Αργυρό και Σπύρο Κόκκαλη,την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αηδώνη ,εντεταλμένους και λοιπούς δημοτικούς συμβούλους , τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νίκο Πλέουρα και μέλη του συμβουλίου της καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου.


Την ξεχωριστή αυτή στιγμή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο οποίος εξέφρασε τις πιο θερμές ευχές του σε αιρετούς και υπαλλήλους για τη νέα χρονιά.


Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος από την πλευρά του επεσήμανε ότι το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία, θυμίζοντας τις δυσκολίες και τις απώλειες την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Ο κ. Γεωργάκος δήλωσε αισιόδοξος ότι η περίοδος που ξεκινά θα είναι δημιουργική και με θετικό πρόσημο για τον τόπο μας, σημειώνοντας ότι όλοι μαζί Δήμος και υπάλληλοι μπορούν να επιτύχουν πολλά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα