Κυριακή, 28/04/2024 | 02:26

Γιάννενα: Συνελήφθη για κλοπή & παραβάσεις για την προστασία των αρχαιοτήτων και περί όπλων

348 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2024, 10:51 πμ | 0 σχόλια

Συνελήφθη αλλοδαπός στα Ιωάννινα για κλοπή και παραβάσεις  της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και περί όπλων 

Συνελήφθη την 16-01-2024 το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και περί όπλων.  

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο για την εμπλοκή του σε υπόθεση διάρρηξης διαμερίσματος στα Ιωάννινα, που έλαβε χώρα προ εβδομάδος, από όπου αφαίρεσε δύο κυνηγητικά όπλα. 

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήχθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο κλεμμένα όπλα καθώς και ανιχνευτής μετάλλων, τον οποίο κατείχε παράνομα. 

Ακόμη, βρέθηκαν 2 χρυσές λίρες και χρυσαφικά (δαχτυλίδι, ταυτότητα χειρός, αλυσίδα, μενταγιόν και σκουλαρίκι), την κατοχή των οποίων ο κατηγορούμενος δε μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν προκειμένου να εξακριβωθεί το ενδεχόμενο να τυγχάνουν προϊόντα κλοπής και να αναζητηθούν οι τυχόν νόμιμοι ιδιοκτήτες. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα