Δευτέρα, 29/04/2024 | 08:04

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Πρέβεζας: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό, για ζωή και ελευθερία!

569 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/11/2023, 12:41 μμ | 0 σχόλια

Εκδήλωση – Συζήτηση:

Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό,  για ζωή και ελευθερία!

Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στο έγκλημα – Κατάπαυση του πυρός τώρα

Ο λαός της Παλαιστίνης έχει για δεκαετίες βιώσει την ωμή βία, την αποστέρηση δικαιωμάτων, την στέρηση της ελευθερίας και της γης του. Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα βάναυση επίθεση των δυνάμεων κατοχής του κράτους του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού στη λωρίδα της Γάζας που παίρνει τη μορφή και χερσαίας εισβολής. Αυτές τις ώρες ο κίνδυνος της εθνοκάθαρσης του λαού των Παλαιστινίων είναι απολύτως άμεσος. Μπροστά σε αυτή τη φρίκη η «διεθνής κοινότητα» σιωπά, δικαιολογώντας την εξόντωση του λαού της Παλαιστίνης ως «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα» και αποσιωπώντας το καθεστώς «απαρτχάιντ» που έχει επιβληθεί στους/στις Παλαιστίνιους/-ες για δεκαετίες. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ, που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για τους αμάχους πριν λίγες εβδομάδες, συνεχίζουν να εξοπλίζουν στρατιωτικά και να παρέχουν κάλυψη στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει τον σιωνιστή Νετανιάχου, με την παρουσία και ελληνικού πολεμικού πλοίου στην περιοχή.

Από την πλευρά μας, παλεύουμε για τον άμεσο τερματισμό της ισραηλινής πολεμικής επίθεσης. Απαιτούμε τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις και τη διακοπή κάθε στήριξης στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ. Στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης  Πρέβεζας στον Παλαιστινιακό Λαό και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Πρέβεζας  προσκαλούν στην εκδήλωση – συζήτηση: «Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό  για ζωή και ελευθερία!» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, στις 19:00 το απόγευμα με ομιλητές/τριες:

τον Δημήτρη Πλειώνη (BDS Greece), τον Χαλέντ Καμπάνι (Γιατρό Χειρουργό Ορθοπεδικό) και την Πέλα Καλογήρου (Επιτροπή Αλληλεγγύης Πρέβεζας στον Παλαιστινιακό Λαό).

Διοργάνωση : Επιτροπή Αλληλεγγύης Πρέβεζας στον Παλαιστινιακό Λαό, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

e-mail: antiracism.prv@gmail.com  | fb: antiratsistikiprotovouliaprevezas

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα