Πέμπτη, 02/05/2024 | 13:57

Δήμος Πάργας: Καθοριστικό ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα, το έργο του Ζαχαριά και…

714 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2023, 11:17 πμ | 0 σχόλια

Από την πρώτη στιγμή έδειξε σερβασμό απέναντι στους αντιπάλους του, δεν μπήκε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων και παρόμοιων καταστάσεων.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς διεκδίκησε την ψήφο των Δημοτών Πάργας με μια σιγουριά για τον εαυτό του, τους συνεργάτες του και το συνολικό έργο που επιτέλεσαν στον Δήμο Πάργας, το οποίο εξυπακούεται ότι έχει θετικό πρόσημο!

Οι αντίπαλοί του ειδικά ο Αχιλλέας Γκούμας είχαν και έχουν λαϊκό έρισμα και δεν ήταν εύκολη η διαδικασία όμως το έργο που επιτελείται στον Δήμο Πάργας σχετικά με το πολιτικό προφίλ του πολιτικά πολιτισμένου, του ήπιου και ορθολογιστή Νίκου Ζαχαριά κατά την άποψή μας μέτρησαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Αν συνεχίσει με την ίδια διάθεση στο τιμόνι του δήμου Πάργας ο Νίκος Ζαχαριάς και με τον ίδιο ζήλο και με περισσότερους αυτή τη φορά εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής τους τότε το θεωρούμε δεδομένο ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες για τον Δήμο Πάργας.

Το 46% της εμπιστοσύνης των Δημοτών Πάργας στο πρόσωπο του Νίκου Ζαχαριά δίνει τη δυνατότητα στον ίδιο και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν στον Δήμο Πάργας!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα