Δευτέρα, 29/04/2024 | 03:44

Αλλαγή σκυτάλης: Νέος Δήμαρχος Ζηρού ο Γιώργος Ζυγούρης-Δικαιώθηκε ο “Τσουκάτος”

2242 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2023, 11:47 πμ | 0 σχόλια
Αθόρυβα δούλεψε τη στελέχωση του ψηφοδελτίου και μόλις ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια στον Δήμο ζηρού φάνηκε και η έμφαση του Γιώργου Ζυγούρη στην πόλη της Φιλιππιάδας.
Σοβαρός, μετρημένος σε όλη την προεκλογική διαδικασία ο Γιώργος Ζυγούρης κινήθηκε με υποδειγματικό τρόπο κερδίζοντας εντυπώσεις και Δημότες Ζηρού.
Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στο Δήμο Ζηρού από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, με τον Γιώργο Ζυγούρη να διαδέχεται τον νυν Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή.
Ο κ . Ζυγούρης στις δηλώσεις τους μίλησε για μια ισχυρή εντολή για να αλλάξει σελίδα στο Δήμο, ευχαριστώντας όλους για τη μεγάλη νίκη που είναι νίκη όπως τόνισε “όλων και κυρίως του Δήμου Ζηρού” .
Ειδικότερα στο 100% του εκλογικού σώματος ο Γιώργος Ζυγούρης έλαβε ποσοστό 50,18% και 15 έδρες , δεύτερος ήρθε ο νυν δήμαρχος Νίκος Καλαντζής με 46,35% και 9 έδρες και τρίτος ο Μενέλαος Γείτονας με ποσοστό 3,47% και 1 έδρα.
Με την αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Ζηρού, δικαιώθηκε και ο άνθρωπος που δεν πέφτει ποτέ έξω στις… προβλέψεις του. Το… ψευδώνυμο είναι “Τσουκάτος” αν και χρόνια Νεοδημοκράτης, όμως ο Γιώργος είχε προβλέψει το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Ζηρού, από αρχές Αυγούστου!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα