Σάββατο, 27/04/2024 | 17:22

Γιώργος Ζυγούρης: Προτεραιότητα μας η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου Ζηρού

1805 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/10/2023, 11:04 πμ | 0 σχόλια
Στη Δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά μίλησε ο νέος Δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης και ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας του, αλλά και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον αγώνα τους που έφερε τη νίκη στην παράταξη.
Αναφέρθηκε στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου σημειώνοντας ότι αποτελείται από ηλικιακά νέους αλλά και έμπειρους αυτοδιοικητικούς με διάθεση να προσφέρουν στον τόπο.
Ο Γιώργος Ζυγούρης θέτει ως προτεραιότητες, την καθημερινότητα του πολίτη και το γίνει ο Δήμος Ζηρού ένας σύγχρονος δήμος. “Προτεραιότητα είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου μας, από το πιο μικρό, πληθυσμιακά, χωριό μέχρι τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, τη Φιλιππιάδα και το Θεσπρωτικό” είπε ο νέος δήμαρχος και μίλησε για μια καθημερινότητα φιλική προς τον δημότη χωρίς προβλήματα υδροδότησης και πρόσβασης, για δράσεις στήριξης του πρωτογενούς τομέα, για άρση των ανισοτήτων μεταξύ των δημοτικών ενοτήτων και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του Θεσπρωτικού και της μικρής Λάκκας και στάθηκε ιδιαίτερα σε έργα που έχουν σχέση με το περιβάλλον, τον τουρισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό.
“Πολλά ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα του δημάρχου” είπε ο Γιώργος Ζυγούρης, προσθέτοντας ωστόσο ότι ο Δημάρχος πρέπει να διεκδικεί και να αγωνίζεται και δεσμεύθηκε ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί το επόμενο διάστημα προκειμένου να αλλάξει ο Δήμος Ζηρού, ένας Δήμος που ξεκινά από την Κρανιά και φτάνει στο Ανώϊ και από το Πολυστάφυλλο στον Άγιο Γεώργιο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα