Τετάρτη, 08/05/2024 | 00:33

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Κωνσταντίνος Ακρίβης:Καταρτισμένος, Τεχνοκράτης και Ορθολογιστής!

813 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2023, 7:27 μμ | 0 σχόλια

 

Από ιδιαίτερα αγαπητή οικογένεια και σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή μας. “Πάμε στον Ακρίβη, στον έλεγχο” άκουγες από γενιές και γενιές που είχαν ως ιδιαίτερο γεγονός να πάρουν την οικογένειά τους και να πάνε στο κατάστημα του αείμνηστου πατέρα του, του Αριστείδη!

Είναι ένας πνευματικά καλλιεργημένος άνθρωπος, καταρτισμένος με γνώσεις στο επάγγελμά του. Ο Κώστας Ακρίβης είναι τεχνοκράτης, ορθολογιστής και ρεαλιστής.

Είναι άνθρωπος των πράξεων και των έργων. Ο Κώστας Ακρίβης κράτησε τον Δήμο Πρέβεζας όρθιο σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, αφού κλήθηκε να δώσει λύσεις και εν μέσω πανδημίας.

Δεν θα σου δώσει φτηνές και ψεύτικες υποσχέσεις, είναι έντιμος, καθαρός πολιτικά , μεθοδικός και άξιος εμπιστοσύνης!

Ο Κώστας Ακρίβης μέσα από το βιογραφικό του:

Είμαι ο Κωνσταντίνος Ακρίβης του Αριστείδη, γεννημένος στην Πρέβεζα στις 30-06-1966. Είμαι διπλωματούχος μηχανικός του Πολυτεχνείου Κρήτης με την ειδικότητα του Μηχανικού Ορυκτών Πόρων.
Εργάστηκα από το 2000 έως το 2010 στο Δήμο Ανωγείου Πρέβεζας ως μηχανικός ασχολούμενος σε συνεργασία με την Τ.Υ.Δ.Κ. Ν. Πρέβεζας με την υλοποίηση των μελετών και των έργων που αφορούσαν το Δήμο, από το 2010 έως το 2019 με την συνένωση των Δήμων με το πρόγραμμα Καλλικράτης εργάστηκα στον ενιαίο Δήμο Ζηρού στο τμήμα τεχνικών έργων όπου από το 2014 κατείχα τη θέση του προϊσταμένου του τμήματος. Είμαι παντρεμένος με την Ευφροσύνη Νάκα, Βοηθό Βρεφονηπιοκόμου, έχω ένα γιό 9 ετών και είμαι μόνιμος κάτοικος της Τ.Κ. Νικόπολης του Δήμου Πρέβεζας.
Είμαι έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού (πυροβολικό) και διετέλεσα μέλος της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Έχω διατελέσει επίσης μέλος (ταμίας) του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρέβεζας την περίοδο 2010-2012.
Διετέλεσα μέλος (αναπληρωματικό) του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας
Από το Σεπτέμβριο του 2019 έως σήμερα είμαι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δήμου Πρέβεζας και υπάλληλος της Περιφέρειας Ηπείρου στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα