Σάββατο, 27/04/2024 | 13:19

Σπύρος Πλέουρας: Δεν συμμετέχω στο debate των υποψήφιων Δημάρχων Πρέβεζας

971 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/09/2023, 9:56 πμ | 0 σχόλια

 

Ορθολογικά δεν συμβαδίζει ο επαγγελματισμός με το συναίσθημα. Το συναίσθημα είναι ο αδερφός μου Νίκος Πλέουρας που είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του νυν Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και θέλω όσο τίποτα άλλο, να εκλεγεί στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας. Η δουλειά μου για τρεις και πλέον είναι ξεχωριστό κομμάτι.

Μου έγινε μία πρόταση από τη διεύθυνση του ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ να συμμετέχω στο debate των υποψήφιων  δημάρχων Πρέβεζας την οποία και αρχικά είδα θετικά.

Σέβομαι απόλυτα τις αντιρρήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα ( Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Κώστας Κύρλας δεν είχε την παραμικρή αντίρρηση) αναφορικά με την παρουσία μου στο debate οι οποίος  ενδεχομένως από τις ερωτήσεις μου να καταλάβαινε ότι σε τέτοιες διαδικασίες δεν χαρίζομαι σε κανέναν!

Διευκολύνω τη Διεύθυνση του ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και τον υποψήφιο δήμαρχο λοιπόν και με διευκολύνει  κι εμένα και δεν συμμετέχω στο debate των υποψήφιων δημάρχων Πρέβεζας.

Και ένα τελευταίο:Όταν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, όχι τον Σπύρο Πλέουρα, αλλά και τον … Χατζηνικολάου να έχεις απέναντί σου, δεν φοβάσαι…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα