Σάββατο, 27/04/2024 | 23:12

“Δήμος της καρδιάς μας” Θεοφάνης Φάης: Ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις

483 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2023, 6:29 μμ | 0 σχόλια

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν για το επίπεδο, την ποιότητα και την πνευματικής τους καλλιέργεια στα ψηφοδέλτια είναι ο Θεοφάνης Φάης, υποψήφιος με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Ο Θεοφάνης Φάης που δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης στην οποία προσδοκά να τον επιλέξουν οι δημότες, συστήνεται μέσα από το βιογραφικό του: 

Κατάγομαι από το Μέτσοβο όπου και ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Με μόνιμη κατοικία στην Πρέβεζα την τελευταία δεκαπενταετία, έχουμε δημιουργήσει με τη σύζυγό μου μια υπέροχη οικογένεια με δυο κοριτσάκια.

Βαδίζοντας πλέον το πεντηκοστό δεύτερο έτος της ηλικίας μου, εργάζομαι με την ειδικότητα του Κτηνίατρου στο δημόσιο τομέα για 24 συναπτά έτη, στη Δ/νση Κτηνιατρικής Άρτας, στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου-Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ως εργαστηριακός συνεργάτης με ανάθεση διδακτικού έργου και στο Εθνικό Ινστιτούτο Αγροτικής Έρευνας στη Θεσσαλονίκη ως ειδικός τεχνικός επιστήμονας.

Από το έτος 2005 υπηρετώ τον τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τον κτηνοτροφικό κλάδο, αρχικά στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Λούρου και στη συνέχεια από τη θέση του προϊσταμένου στο Τμήμα Κτηνιατρικής Πρέβεζας.

Είμαι διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην αναπαραγωγή παραγωγικών ζώων και διπλωματούχος μεταπτυχιακής ειδίκευσης του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων.

Με εφόδια την προσωπικότητά μου και την εμπειρία μου στη διοίκηση πιστεύω ότι είμαι ικανός να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης στην οποία προσδοκώ να με επιλέξετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα