Κυριακή, 28/04/2024 | 10:39

Το Τμήμα Τροχαίας συμμετείχε στη «Γιορτή Νέων» στο Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας

500 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2023, 5:07 μμ | 0 σχόλια

Ακόμη μία προσπάθεια από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου στον τομέα της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την οδική ασφάλεια.
Συγκεκριμένα, το Τμήμα Τροχαίας Άρτας συμμετείχε το Σαββατοκύριακο (16&17 /09/2023) στη «Γιορτή Νέων», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, σε μία εκδήλωση με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις για τη νεολαία, με τη συμμετοχή διαφόρων φορέων.
Ειδικότερα, στο γραφικό Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας, τα παιδιά, εκτός των άλλων, είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν στον τάπητα κυκλοφοριακής αγωγής, να κατασκευάσουν επιδαπέδια παζλ, να φορέσουν γυαλιά προσομοίωσης και να ενημερωθούν με έντυπο υλικό από το αστυνομικό προσωπικό για τους κανόνες οδικής ασφάλειας.
Ακόμη, το ενδιαφέρον των παιδιών τράβηξαν οι μοτοσικλέτες και τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, στα οποία κάθισαν, έστω και για λίγο, στη θέση του οδηγού!
Ανάλογες ενέργειες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση από τις αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ήπειρο, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ιδιαίτερα των νέων, ώστε να απολαμβάνουμε όλοι ένα ασφαλές οδικό περιβάλλον, χωρίς τροχαία ατυχήματα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα