Σάββατο, 27/04/2024 | 22:43

“Δήμος της καρδιάς μας-Σπύρος Πουλιάνος “: Αγώνας για το μέλλον των Δημοτών & των επόμενων γενιών

723 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/08/2023, 5:59 μμ | 0 σχόλια

Σταθερά και αμείωτα ο Σπύρος Πουλιάνος αγωνίζεται με τις  προθέσεις του να έχουν πάντα θετικό πρόσημο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Είναι ευθύς και καθαρός άνθρωπος και αναλαμβάνει δράση όταν του ζητηθεί όπως κάνει μέσω των συλλόγων γονέων μαθητών.

Γιατί όσο προετοιμάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέλλον των παιδιών μας, υπάρχει ελπίδα!

Ο Σπύρος Πουλιάνος του Χρήστου,  στρατιωτικός στο επάγγελμα, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Πρέβεζα. Μεγαλώνοντας δύο παιδιά διαπίστωσε ότι οι ανάγκες των σχολικών μονάδων αυξάνονται, αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε στο να γίνει ενεργό μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Πρέβεζας.

Εξελέγη μέλος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πρέβεζας και οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Ηπείρου.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Σπύρος Πουλιάνος σημειώνει: “Εν μέσω όλων αυτών των προσπαθειών για βελτίωση των αναγκών των σχολικών μονάδων είχα την τιμή να γνωρίσω τον δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο ο οποίος ήταν αρωγός μας, μου πρότεινε και με χαρά αποδέχτηκα να συμμετέχω στον συνδυασμό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ” Για το δήμο της καρδιάς μας”.

Ο Σπύρος Πουλιάνος είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου  και ρίχνεται στη μάχη για έναν αγώνα για το μέλλον των δημοτών και των επόμενων γενιών.

Είναι από τα πρόσωπα που αξίζει να προσέξουμε και να επιλέξουμε!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα