Πέμπτη, 09/05/2024 | 20:24

Ν. Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα “Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του λαού στις κάλπες”

51 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/04/2024, 12:05 μμ | 0 σχόλια

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι “ερχόμαστε να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, γιατί στις επόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να έχει δύο επιλογές και η πρώτη κυρίαρχη επιλογή θα πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη”.
Άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και στις κυβερνητικές πολιτικές υποστηρίζοντας πως “Η Νέα Δημοκρατία πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη και αυτό που τους ενδιαφέρει κάθε φορά είναι η κάλπη”. Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως η Ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα της πλημμυρίδας των ευρωπαϊκών πόρων και πως τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης είναι αυτά που δημιουργούν σήμερα τις συνθήκες και νιώθουν πάρα πολλοί πολίτες ότι η οικονομία πάει καλύτερα και αναρωτήθηκε “Όταν όμως, τελειώσουν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια, τι θα ‘χει μείνει”.


Η κυβέρνηση απέτυχε να ελέγξει το κύμα ακρίβειας, να εγγυηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να ενισχύσει το κοινωνικό κράτος είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έμφαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλιστα ξεκίνησε την ομιλία του με τιμητικές αναφορές στους “αείμνηστους, Ανδρέα Παπανδρέου και Γιώργο Γεννηματά, αλλά και στον Παρασκευά Αυγερινό, αρχιτέκτονες και εμπνευστές του μεγαλύτερου δώρου στον ελληνικό λαό, του Εθνικού Συστήματος Υγείας” .
Ο ίδιος ανέφερε πως οι πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ γιατί είναι μια ισχυρή, αξιόπιστη, σοβαρή αντιπολίτευση και θα είναι μια ισχυρή δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θα στέκεται σταθερά δίπλα στα εθνικά μας συμφέροντα. “Θέλω κι εδώ από την Ήπειρο να αγωνιστούμε και να είμαστε το βράδυ της 9ης Ιουνίου ο μεγάλος νικητής των Ευρωπαϊκών Εκλογών, για να είμαστε η δύναμη της αλλαγής, η δύναμη της προοπτικής, η δύναμη της ελπίδας” είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης.
Νωρίτερα το μεσημέρι της ίδια μέρας o Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε επίσκεψη το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ πριν την ομιλία του επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πρέβεζας Ν. Γεωργάκο στο Δημαρχείο.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόταν από υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, Λευτέρη Καρχιμάκη, Κατερίνα Ρίζου και Γιώργο Καλλιακμάνη, τον βουλευτή Ιωαννίνων κ. Τσίμαρη και μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα