Τρίτη, 30/04/2024 | 04:44

Η Κυανή Ακτή της Πρέβεζας σε ζωντανή σύνδεση στον Alpha TV

1853 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/08/2023, 3:16 μμ | 0 σχόλια

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Τώρα» με τον Σταύρο Μονεμβασιώτη και την Βίκυ Χαντζή έγινε ζωντανή σύνδεση από την παραλία της Κυανής Ακτής όπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος μίλησε για την Πρέβεζα για τις υπέροχες γωνιές του Νομού για τις παραλίες τους Αρχαιολογικούς και Ιστορικούς θησαυρούς που την κοσμούν για την απολαυστική γαστρονομία με αλιεύματα από Αμβρακικό κόλπο και το Ιόνιο Πέλαγος, τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, την Πρεβεζάνικη φιλοξενία αλλά και για τις φιλικές τιμές των δωματίων τόσο στα ξενοδοχεία όσο και στη γαστρονομία.

Έκανε αναφορά για την μεγάλη Πύλη Εισόδου τουριστών από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ακτίου όπως για την Μαρίνα και το Λιμάνι της Πόλης μας.
Ο Νομός της Πρέβεζας έχει πλούτο και ένα πολύ βαρύ Ε9 σε Αρχαιολογικούς και Ιστορικούς θησαυρούς με το μοναδικό Μικροκλίμα της περιοχής που θυμίζει Τροπικό Παράδεισο.
Η Ένωση συνεχίζει εδώ και 17 Χρόνια την προβολή και προώθηση ολόκληρου του Νομού της Πρέβεζας με Όραμα, Εξωστρέφεια, Σχεδιασμό, Στρατηγική με Στόχους για να γίνει ακόμη πιο γνωστός ως Τουριστικός Προορισμός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου.
Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha TV, τους παρουσιαστές της εκπομπής Σταύρο Μονεμβασιώτη και Βίκυ Χαντζή, αλλά και τους τεχνικούς του Control για το άψογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.
Με τιμή
το ΔΣ της Ένωσης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα