Κυριακή, 24/09/2023 | 23:03

ΑΕΚ: Για όλα φταίει η Ντιναμό και η ΕΛ.ΑΣ.

414 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/08/2023, 10:16 πμ | 0 σχόλια

Στη σύσκεψη, για τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, ο Γιώργος Κοσμάς, προχώρησε σε καταγγελίες, για όσα συνέβησαν τη Δευτέρα το βράδυ, υπογραμμίζοντας πως, για την ΠΑΕ, αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι η Ελληνική Αστυνομία και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, η ΑΕΚ αποχώρησε από τη σύσκεψη.

Ο CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ είπε πως “αυτή τη στιγμή θεωρούμε αδιανόητο και παρανοϊκό να ξεκινάμε και να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη, στην οποία είναι παρόντες και εκπρόσωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και έχουν συμβεί όσα έγιναν χθες”.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε απόλυτα υπεύθυνη τη Ντιναμό, που γνώριζε για την οργανωμένη μετακίνηση 150 οπαδών της από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα, ίσως και για τις προθέσεις τους. Ωστόσο, στη χθεσινή σύσκεψη, δεν ενημέρωσε την ΑΕΚ και την ελληνική αστυνομία, παρά μόνο για το ενδεχόμενο 30 οπαδοί της να έχουν πάρει εισιτήρια να μπουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θα μπορούσε η Ντιναμό να έχει ενημερώσει και να υποστηρίξει τη θέση της ΑΕΚ για μέτρα ασφαλείας χθες στο γήπεδο. Όμως δεν έκανε τίποτα από αυτά και γι’ αυτό η Ένωση τη θεωρεί ως μια από τους δύο υπεύθυνους για τα όσα τραγικά έγιναν χθες.

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Κοσμάς ανέφερε ότι “δεύτερος υπεύθυνος είναι η ελληνική αστυνομία, η οποία επέτρεψε σε αυτό το κονβόι να διασχίσει όλη την ελληνική επικράτεια και να κάνουν ανενόχλητα το ραντεβού που είχαν με οπαδούς-εγκληματίες άλλης ελληνικής ομάδας και από κοινού τους επέτρεψε να φτάσουν ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η ελληνική αστυνομία είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι για όσα έγιναν χθες το βράδυ”.

ΠΗΓΗ: aek365

Ετικέτες: , ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα