Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:44

Πρέβεζα-Εκλογές-ΝΔ: Μαρία Κατσικοβόρδου: Είμαι εδώ και είμαι έτοιμη για τη βουλή

351 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/04/2023, 8:07 πμ | 0 σχόλια

Στο ΡΑΔΙΟ Πρέβεζα και την εκπομπή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τον Σπύρο Πλέουρα φιλοξενήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας Μαρία Κατσικοβόρδου.

Κατόπιν σχετικής ερωτήσεως η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά: ” Στους ψηφοφόρους της ΝΔ θα πω είμαι εδώ και είμαι έτοιμη για τη βουλή και δεν είναι δύο οι επιλογές στο ψηφοδέλτιο. Είναι ένα από τα καλύτερα ψηφοδέλτια που έχουμε τα τελευταία χρόνια, πολύ δυνατό, έχετε επιλογές, κοιτάξτε, διαβάστε γνωρίστε μας ώστε να δείτε τι είναι αυτό που καλύτερα θα σας εκπροσωπήσει στη βουλή.”

Το μήνυμα που έστειλε στους αναποφάσιστους: “Στους αναποφάσιστους θέλω να πω καμία ψήφος να μην πάει χαμένη, η κάλπη στις 21 Μαϊου είναι μία. Είναι πολύ σημαντικές εκλογές, δεν είναι Α και Β γύρος γιατί το ακούω από πολλούς αυτό. Το αποτέλεσμα της πρώτης είναι πολύ σημαντικό για το πως θα κινηθούμε και πως θα πορευτούμε μετά. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να υπάρχει απογοήτευση ή κάποια ανάγκη για διαμαρτυρία ή αν υπάρχει κόσμος που δεν νιώθει πολύ σίγουρος για την ψήφο του, αυτό που έχω να πω είναι προσπαθήστε να κοιτάξετε, να διαβάσετε, να μας ακούτε όπου βγαίνουμε και πάλι ελάτε να μας γνωρίσετε γιατί κάθε ψήφος μετράει και είναι σημαντική. Εμείς καθορίζουμε το μέλλον και του τόπου μας και της χώρας μας. Εμείς με την ψήφο μας. Πρέπει να επιλέξουμε υπεύθυνα. Η εποχή που επιλέγουμε υποψηφίους και βουλευτές βάση κερασμάτων στα χωριά έχει περάσει. Τα κριτήριά μας πρέπει να αλλάξουν, έχουμε δύσκολα προβλήματα που έχουμε να λύσουμε μπροστά.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα