Παρασκευή, 19/04/2024 | 13:04

Κώστας Μπάρκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε 270 χιλιάδες ευρώ, χρέη Πρεβεζάνων

462 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/04/2023, 8:29 πμ | 0 σχόλια

Στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και την εκπομπή “ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση” με τον Σπύρο Πλέουρα φιλοξενήθηκε  ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας

Η υγεία και η κρίσιμη κατάσταση στην περιοχή μας ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Κώστα Μπάρκα, με όλα όσα συμβαίνουν-Και στο νοσοκομείο Πρέβεζας- να κρατούν δυστυχώς στην επικαιρότητα το θέμα με αρνητικό πρόσημο.

Ο Κώστας Μπάρκας θύμισε ότι το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε 270 χιλιάδες ευρώ χρέη Πρεβεζάνων, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά για την υγεία στο νομό Πρέβεζας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε 270 χιλιάδες ευρώ χρέη Πρεβεζάνων οι οποίοι είχαν νοσηλευτεί κατά την περίοδο 2012-2015 στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, οι οποίοι δεν είχαν να πληρώσουν. Η τότε ηγεσία του υπουργείου υγείας τους είχε στείλει το μπιλιετάκι στην εφορία. Εμείς τα χρέη αυτά τα διαγράψαμε. Στηρίξαμε το δημόσιο σύστημα υγείας. Εμείς πιστεύουμε σε ένα δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο θα βοηθά και θα βρίσκεται δίπλα σε όλη την κοινωνία της Πρέβεζας. Δημιουργήσαμε τις ΤΟΜΥ, τις τοπικές μονάδες υγείας όπου οι άνθρωποι μπορούν να πάνε να αντιμετωπίσουν τα προβλήμα υγείας που αντιμετωπίζουν. Διορίσαμε γιατρούς στο νοσοκομείο, διορίσαμε γιατρούς στα κέντρα υγείας. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να τελειώνουμε με το κτιριακό, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Η Πρέβεζα είναι η μοναδική πρωτεύουσα νομού στη χώρα η οποία έχει τόσο παλιό κτίριο νοσοκομείου. Θα πρέπει να είναι στόχος όλων μας η Πρέβεζα να αποκτήσει ένα νέο δημόσιο νομαρχιακό νοσοκομείο.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα