Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:23

Νοσοκομείο Πρέβεζας: Είναι απαράδεκτο να νοσηλεύονται ασθενείς στη Χειρουργική χωρίς να εφημερεύει Χειρουργός

455 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/04/2023, 7:43 πμ | 0 σχόλια
Λύση τώρα στα μεγάλα προβλήματα στη Χειρουργική κλινική και σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου, διεκδίκησαν οι εργαζόμενοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στον αύλειο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος μετά από το κάλεσμα του συλλόγου.
Στη συγκέντρωση τονίστηκε ότι το μήνυμα που στέλνουν ότι δεν θα ανεχτούν την συνεχιζόμενη υποστελέχωση δεν έχει αποδέκτη μόνο τη διοίκηση του Νοσοκομείου , την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο αλλά και την πολιτική ηγεσία και κάθε πολιτικά υπεύθυνο.
Είναι απαράδεκτο να νοσηλεύονται ασθενείς στη Χειρουργική χωρίς να εφημερεύει Χειρουργός αναφέρει ο σύλλογος και τονίζει «Τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες όλων όσων χρόνο με το χρόνο διαλύουν το Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Η καταστρεπτική για το νοσοκομείο Πρέβεζας συνεχόμενη υποβάθμιση δε λέει να σταματήσει. Εν έτη 2023 στο νοσοκομείο Πρέβεζας μέχρι την Κυριακή 23/04 δεν θα εφημερεύει χειρουργός λόγω σοβαρής υποστελέχωσης του τμήματος σε ιατρικό προσωπικό εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Να θυμίσουμε ότι για τη σοβαρή υποστελέχωση τόσο του χειρουργικού τμήματος όσο και μιας σειράς άλλων τμημάτων του νοσοκομείου ο σύλλογος εργαζομένων έχει παρέμβει τόσο στη διοίκηση όσο και στο δημόσιο διάλογο απαιτώντας μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού αλλά και κάλυψη των επιτακτικών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα τμήματα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα