Τρίτη, 16/04/2024 | 11:04

Γιάννενα: Επίθεση αδέσποτων σκύλων σε παιδί 9 ετών

315 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2023, 10:14 μμ | 0 σχόλια

Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής του Γηροκομείου Ιωαννίνων, για την επίθεση αδέσποτων σκύλων σε ένα 9χρονο παιδί. Αναλυτικά, σχετικά με το συμβάν αναφέρουν τα εξής

“Προς ενημέρωση όλων των πολιτών που χρησιμοποιούν το πάρκο του γηροκομείου Ιωάννινων: Μεγάλη προσοχή στα αδέσποτα σκυλιά. Υπήρξε σκληρό περιστατικό επίθεσης σε παιδί άνευ λόγου και αιτίας. Το Σάββατο απόγευμα, στις 8 Απριλίου και ώρα 19:30, τρία σκυλιά με τρίχωμα άσπρο, μαύρο και καφέ επιτέθηκαν σε παιδί 9 ετών!

Προκάλεσαν εκδορές από τα νύχια τους και στον χρόνο επέμβασης από τους γονείς του, κατάφεραν 2 δαγκωματιές. Τα σκυλιά υποχώρησαν ΜΟΝΟ κατόπιν παρέμβασης των όσων βοήθησαν το παιδί.Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για άμεση φροντίδα. Οι γιατροί του έκαναν πέντε εμβόλια και του φρόντισαν τις πληγές..

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον δήμο για την συνδρομή του. Δεν απάντησε κάποιος στα αναρτημένα τηλέφωνα του site του δήμου. Έπειτα καλέσαμε τα τηλέφωνα που βρήκαμε στο διαδίκτυο των φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής αλλά δεν αντιστοιχούν σε συνδρομητή! Καλέσαμε την άμεση δράση και ενημερωθήκαμε ότι είναι αναρμόδιοι επέμβασης και πως μπορούμε με την βεβαίωση του νοσοκομείου να καταθέσουμε μήνυση κατά του Δήμου εντός 3 μηνών από το συμβάν!

Τα συγκεκριμένα σκυλιά κυκλοφορούν αρκετούς μήνες στο πάρκο, γαυγίζοντας σε περαστικούς και επιτίθονται σε πολίτες με κατοικίδια. Ο δήμος έχει ενημερωθεί. Τα σκυλιά σήμερα δάγκωσαν το δικό μας παιδί. Ευχόμαστε εντός του τριμήνου που θα καταθέσουμε την μήνυση και μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες να μην γίνουν θύματα και τα δικά σας παιδιά. Τα αδέσποτα όπως και τα παιδιά μας δεν ευθύνονται για την κατάντια των δομών, των υποδομών και την ανευθυνότητα των υπευθύνων. Λύπη, θυμός, απογοήτευση!”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα