Πέμπτη, 25/04/2024 | 19:33

Πρέβεζα: Σίγουρα η αλήθεια είναι ότι ο Πανικός τους δεν μαζεύεται!

733 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2023, 9:06 πμ | 0 σχόλια

 

Ούτε το αλάθητο του Πάπα διεκδικήσαμε ποτέ, ούτε ισχυριστήκαμε ότι δεν κάνουμε λάθη. Το να αναλάβεις όμως δύσκολες αποστολές, να τις ξεκινάς από το μηδέν και να τις φτάνεις στο… Θεό, είναι επίτευγμα.

Οι “τέλειοι” είναι αυτοί που προφέρουν άφθονο γέλωτα. Όταν τρώνε τάπωμα αποστομωτικό, δεν μπορούν να βρουν επιχειρήματα να αντιπαρατεθούν και εκεί φυσικά φαίνεται ότι αυτοί που αυτοχρίζονται “Καλύτεροι” είναι… ουραγοί. Ζούμε σε μια κοινωνία κάνοντας μία δουλειά που ο τρόπος γραφής κρίνεται και σε αυτό κατά γενική ομολογία κερδίζουμε κατά κράτος.

Μα γνωρίζοντάς μας τόσα χρόνια, όλος αυτός ο κόσμος, μπορεί να πιστέψει ότι επειδή κάποιος πήρε εντολή, θα μπορέσει να μας φιμώσει; Τόση αφέλεια πια; Βέβαια οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όσοι μας γνωρίζουν, γνωρίζουν ότι εμείς ζούμε μέσα από αυτά.

Βέβαια πέρα από τις προσωπικές επιθέσεις (δεν καταλαβαίνουμε από αυτά εμείς, χρόνιαααα) και την προσπάθεια της προσωπικής αποδόμησης, δεν είδαμε να διατυπώνεται κάποια διαφορετική άποψη επί παραδείγματι για τον Μπάρκα. Πέρα από τις προσωπικές επιθέσεις, δεν επιχειρηματολόγησαν για τα αντίθετα. Του κούνησαν μαντήλι του Μπάρκα πρώην ψηφοφόροι του στο Καναλάκι; Φεύγουν από αυτόν ψήφοι στη Φιλιππιάδα και πάνε στο ΠΑΣΟΚ και στη Μαρία Χήτα; Υπάρχει μέτωπο στελέχών του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Λελοβίτη; Σε κανένα από αυτά δε δόθηκε καμία απάντηση, σε σημείο που μας βάζει σε υποψίες. Βρε μπας και ο Μπάρκας είναι σε ελεύθερη πτώση και χάνει από παντού και… ντρέπεστε να το πείτε;

Βγάζουμε την υπεροπλία των επιχειρημάτων μας, όταν άλλοι απλά δεν μπορούν, γιατί δεν το έχουν και τόσο, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που το έχουμε εμείς. Όποιος ξύνεται στην… Γκλίτσα του τσοπάνη, είναι βέβαιο ότι θα υποστεί τις… συνέπειες, εκτός κι αν αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, οπότε πάμε πάσο σε ένα καρέ τυφλών.

Σίγουρα η αλήθεια είναι ότι ο πανικός τους δεν μαζεύεται, ότι και να γράψουν ότι και να πουν, μόνο και μόνο ότι επιμένουν, φαίνεται ότι απέτυχαν στην αποστολή που τους έβαλε ο εντολέας τους.

Δεν μπορούν να κρυφτούν από τον Πανικό που τους κυρίευεσε και ενδεχομένως από τον κρύο ιδρώτα που τους έλουσε, εδώ είμαστε και τους ευχαριστούμε γιατί μέχρι στιγμής η προεκλογική περίοδος ήταν μάλλον..υποτονική. Μας ζεσταίνουν την προεκλογική περίοδο τα παιδιά, να μην τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ;

Πέρα από τις αντιπαραθέσεις όμως, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι υπάρχει αγάπη, η δουλειά όμως είναι δουλειά!

Αγάπη μόνο, φιλάκια…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα