Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:13

Γιάννενα: Ακρωτηριάστηκε κυνηγός που έπεσε σε γκρεμό και καταπλακώθηκε από βράχο

392 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/02/2023, 3:39 μμ | 0 σχόλια

Ο κυνηγός στα Γιάννενα, είχε ένα ρεσιτάλ ατυχίας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου του 2023, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το ένα του πόδι. Ο άτυχος άντρας που είχε βγει για να κυνηγήσει μπεκάτσες έπεσε σε γκρεμό και καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο βράχο. Παρά τον τραυματισμό του, διατήρησε τις αισθήσεις του και ήταν εκείνος που ειδοποίησε τους άντρες του ΕΚΑΒ, να σπεύσουν για βοήθεια.

Ο 35χρονος κυνηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα Γιάννενα και οι γιατροί τον χειρούργησαν στη λεκάνη. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, το ένα του πόδι δεν σώθηκε. Ο Γολγοθάς για τον ίδιο θα έχει και συνέχεια, αφού θα πρέπει να υποβληθεί τους επόμενους μήνες σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ο κυνηγός είχε πάει να κυνηγήσει μπεκάτσες την περασμένη Κυριακή αλλά οι πέτρες που αποκολλήθηκαν στο σημείο που στεκόταν, τον παρέσυραν στον γκρεμό και καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο βράχο χωρίς να μπορεί να κινηθεί.

Όπως αναφέρει ο “Ηπειρωτικός Αγών”, η οικογένεια του κυνηγού απευθύνει έκκληση για αίμα, καθώς πρόκειται να υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα