Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:27

ΕΕΕΔ Καναλακίου: Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε μαθητές & εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού σχολείου Καναλακίου

334 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/02/2023, 3:31 μμ | 0 σχόλια

Η ΕΕΕΔ Καναλακίου πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε  μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού σχολείου Καναλακίου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων τις Δ’, Ε’ και Στ’ του 1ου Δημοτικού σχολείου Καναλακίου καθώς και οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών από εκπαιδευτές/μέλη της εθελοντικής ομάδας ΕΕΕΔ Καναλακίου.

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό και συμμετείχαν στην εκπαιδευτική διαδικασία με μεγάλη προθυμία. Απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες στο πώς να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό τους και έλαβαν το ερέθισμα για την αξία, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. 

Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό από την άλλη, έχοντας απόλυτη γνώση για την  σημαντικότητα που προσφέρουν οι γνώσεις πρώτων βοηθειών τόσο εντός του σχολείου όσο και στην καθημερινότητα τους, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκπαιδευτική διαδικασία, κάποιοι για πρώτη φορά ενώ ορισμένοι άλλοι ξαναθυμήθηκαν όσα γνώριζαν. 

Τα μέλη της ΕΕΕΔ Καναλακιου επιβραβεύουν την πρωτοβουλία του διευθυντή του σχολείου κ.Δημήτριου Κασκάνη και εκφράζουν την ευχαρίστησή τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα