Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:41

Πρέβεζα: Η Καρδιά μας δεν είναι στη θέση της-Θερμά συλλυπητήρια Σάκη

5097 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/08/2022, 9:27 πμ | 0 σχόλια

Και πως θα μπορούσε να είναι η καρδιά μας στη θέση της, όταν ένας δικός μας άνθρωπος, έχασε το πιο ιερό πρόσωπο που έχει στη ζωή του κάθε άνθρωπος, τη μητέρα του!

Ένας φίλος όταν είχε χάσει τη μητέρα του, τον είχα ρωτήσει ποιο είναι το συναίσθημα, μου είχε πει χαρακτηριστικά: “Είναι σαν να ξεριζώνεται ένα κομμάτι από την καρδιά σου” και είχε απόλυτο δίκιο αφού το ίδιο αισθάνθηκα κι εγώ και τα αδέρφια μου όταν χάσαμε τη μητέρα μας.

Ο δικός μας άνθρωπος Διονύσης Μεταξάς, έχοντας ζήσει τα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα, με Καταγωγή από την Ζάκυνθο, αλλά με τον περισσότερο χρόνο του να τον περνά στην Πρέβεζα αφού είναι ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ, περνά δύσκολες ώρες αφού έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα Σταυρούλα.

“Μανούλα μου δεν σε χόρτασα όσo θα ήθελα θα είσαι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου, καλή ανάπαυση να έχεις.” έγραψε ο Σάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η εξόδιος ακολουθία της κυρίας Σταυρούλας θα γίνει στη Ζάκυνθο.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στον Σάκη, στη Βιβή, σε όλη την οικογένεια, στους συγγενείς και τους οικείους της κυρίας Σταυρούλας, καλό της ταξίδι.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα