Πέμπτη, 18/04/2024 | 03:23

Πρέβεζα: Ο “Νταβατζής” της Λεωφόρου που δεν υπολογίζει και δε φοβάται κανέναν

2252 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/08/2022, 8:48 πμ | 0 σχόλια

Έχουν αρχίσει και μαζεύονται αναφορές για πρόσωπο που έχει επιθετική συμπεριφορά, θράσος, δείχνει να μη φοβάται και να μην υπολογίζει τίποτα και κανέναν, Πρεβεζάνα μάλιστα τον χαρακτηρίζει “Νταβατζή” της Λεωφόρου (Ειρήνης ή Ιωαννίνων;).

Κάποιοι μάλιστα φοβούνται να μιλήσουν και να καταγγείλουν γεγονότα και καταστάσεις σύμφωνα με μια άλλη πηγή.

Πρώτα από όλα να ρωτήσουμε, μιλάμε για βίαιες συμπεριφορές; Για συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια του νόμου; Αν όντως συμβαίνουν τέτοιες πράξεις οι πολίτες που δέχονται τέτοιες επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές θα πρέπει να απευθυνθούν στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Αν δεν στέκονται νομικά οι συμπεριφορές αυτές, απλά οι πολίτες να αποφεύγουν τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιους ανθρώπους, αν όμως οι συμπεριφορές είναι παραβατικές τότε υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης που εξυπακούεται ότι δεν τον υποκαθιστούμε εμείς.

Υπάρχει πρόβλημα που έχει να κάνει με τον νόμο; Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, αλλά δεν είμαστε εμείς-για όνομα του Θεού-Εισαγγελείς. Δεν υπάρχει νομικό θέμα; Αποφύγετε και αγνοήστε τέτοιες συμπεριφορές και εννοείται και τέτοιους ανθρώπους…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα