Τρίτη, 23/04/2024 | 17:27

“Κάτι Ψήνεται” στην κεντροαριστερά του Δήμου Πρέβεζας, “Σφαγή” για Τάκη Τσούτση, μικρά θαύματα Τάκη Παππά-Γράφει ο Σ. Πλέουρας

922 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/03/2022, 11:12 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 31…

 

Πρέβεζα η αποτελμάτωση της Καθημερινότητας …

Ώρες-ώρες τα ζητήματα της Καθημερινότητας στους δήμους μοιάζουν με… Λερναία Ύδρα! Λύνεις το ένα, λύνεις το άλλο και ξεφυτρώνουν κι άλλα στην πορεία.

Εξαίρεση από αυτή την κατάσταση δεν αποτελεί βέβαια ούτε ο Δήμος Πρέβεζας. Προσπάθειες γίνονται, όμως αυτές οι προσπάθειες πρέπει βάσιμα να οδηγούν σε μια συνεχή ροή προσπαθειών με στόχους την καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητας των Δημοτών. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την είσοδο προς Ταράνα-Αγία Φανερωμένη. Και οι 4 κάδοι απορριμμάτων στο συγκεκριμένο σημείο είναι χωρίς καπάκι. Είναι ένα θέμα ασφαλώς που δεν προκαλεί θετικά σχόλια, είναι όμως κι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί άμεσα!

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση. Τι, όχι; “Κάτι ψήνεται” στην Κεντροαριστερά του Δήμου Πρέβεζας

Το γεγονός ότι σε πρώτη φάση τρεις δημοτικοί σύμβουλοι Πρέβεζας από τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς-παρατάξεις της Κεντροαριστεράς, έβγαλαν μια ανακοίνωση για ένα ζήτημα του Δήμου Πρέβεζας, δεν είναι και κάτι τρομερό.

Σιγά τα ωά, μπορεί να πει κάποιος. Το ότι  οι δημοτικοί σύμβουλοι από τις τρεις αυτές παρατάξεις σε πρόσφατη κοινή επιστολή τους με αιχμή του δόρατος το νοσοκομείο Πρέβεζας, έγιναν από 3… 5, κάτι δείχνει. Και μάλιστα φαίνεται ότι “Κάτι ψήνεται” ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών όποτε γίνουν αυτές ή το Φθινόπωρο του 2023 ή τον Μάη του 2024.

Την πρώτη φορά, λες οκ, κάπου μαζευτήκανε αντάλλαξαν απόψεις και έβγαλαν μια ανακοίνωση και τέλος. Όταν αυτή η πολιτική πρακτική έχει συνέχεια, τότε φαίνεται ότι αυτή η συνεργασία γιατί για πολιτική συνεργασία μιλάμε, έχει ρίζες. Από τη στιγμή που έχει ρίζες και από τη στιγμή που οι Δημοτικοί σύμβουλοι που υπογράφουν τις ανακοινώσεις αριθμητικά αυξάνονται, τότε είναι κομματάκι δύσκολο να εκριζωθεί. Και ξέρετε ότι στις συνεργασίες στην αυτοδιοίκηση 1+1 κάνει… 11! Και τα παραδείγματα είναι πολλά από την τοπική πολιτική μας ιστορία.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Εδώ πάντως, έχει πολύ… καπνό το πράγμα!  Το ζητούμενο βέβαια είναι αν στην τελική ευθεία  βγει… “Λευκός Καπνός”….

Αυτό το παιδί, μπορεί να είναι όμορφο, να είναι ψυχάρα, με μεγάλη πολιτική αποδοχή και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία, αλλά δεν το παντρεύουμε…

“Σφαγή” θα γίνει λέει ο Πιπεριάς για το ποιός θα πάρει με το μέρος του τον Τάκη Τσούτση! Είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική μας κοινωνία, όποτε θέτει υποψηφιότητα στον Δήμο Πρέβεζας σαρώνει, δείγμα και της μεγάλης πολιτικής αποδοχής που έχει! Και ποιος δεν θέλει να έχει έναν Τάκη Τσούτση στο ψηφοδέλτιό του; Το αν θα κατέβει στις εκλογές δεν είναι κάτι που το γνωρίζουμε, δέχεται όμως ορισμένες τρόπον τινά οχλήσεις από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε! Είναι βέβαιο ότι ο Τάκης Τσούτσης θα αποτελέσει το “Μήλον της Έριδος” αν δεν αποτελεί ήδη δηλαδή… Το σίγουρο είναι ότι δεν τον παντρεύουμε…

Τα μικρά Θαύματα του Πολιτικού Μηχανικού Τάκη Παππά…

Χρόνια στα κοινά, χρόνια επιτυχίες και χρόνια επιτεύγματα. Το μεγάλο του επίτευγμα πρώτα από όλα είναι η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου. Όπου κι αν έχει κατέβει ο Τάκης Παππάς, είτε υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, είτε υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, είτε υποψήφιος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, είτε υποψήφιος στο ΤΕΕ, πάντα εκλέγεται και το γεγονός μόνο τυχαίο δεν είναι! Τι είχες Τάκη; τι είχα πάντα! Πάντα με διάθεση προσφοράς που εκπηγάζει από την αγάπη για τον τόπο και τους πολίτες της περιοχής μας! Μετά από το τένις που έχει κάνει γνωστή την Πρέβεζα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, τελευταία αποτέλεσε πρόκληση για τον ίδιον η Φιλαρμονική “Ορφέας” Πρέβεζας και εκεί πήρε το καράβι από τα… βράχια και το ταξιδεύει! Μπράβο του!

 

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα