Τρίτη, 16/04/2024 | 14:01

Πρέβεζα- Πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Θωμά: Δίκαια αποσπά ευμενή σχόλια και κριτικές

788 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/03/2022, 9:06 πμ | 0 σχόλια

 

Όταν η δημιουργία συναντά τον πολιτισμό τότε το αποτέλεσμα είναι αυτές οι …τέσσερις αγαπημένες λεξούλες: Πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Θωμά Πρέβεζας.

Θετική αύρα, θετική ενέργεια και ότι αναλαμβάνουν το φέρουν σε πέρας με υποδειγματικό τρόπο.

Δεν ξοδεύουν την ενέργειά τους σε αρνητικότητες και τοξικότητες, κάθε τους δράση, κάθε τους παρέμβαση και αποστολή, βγάζει στήριξη, αλληλεγγύη και χαρά στον τόπο.

Από τα πολύ δύσκολα και στενάχωρα, από τα πολύ σημαντικά μέχρι τα πιο απλά αλλά όμορφα, ο Πολιτιστικός σύλλογος του Αγίου Θωμά έχει τις απαντήσεις.

Κι αυτές τις απαντήσεις τις δίνει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία σε όλη την κοινωνία.

Ο σύλλογος του Αγίου Θωμά είναι ένας σύλλογος-πρότυπο και αξίζει να τύχει της μίμησης και από άλλους συλλόγους, αλλά αυτό είναι μάλλον δύσκολο, γιατί σύλλογος με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μόνο ένας, ο σύλλογος του Αγίου Θωμά.

Παρέλαση 25-3-2022 πως θα συγκεντρώσει μέλη του για να συμμετέχουν ο σύλλογος του Αγίου Θωμά; Εύκολα, πολύ εύκολα και όχι μόνο παρέλασαν, αλλά ήταν και υπέροχοι και υπέροχες. Πολλά Μπράβο!

Με όλα αυτά που διοργανώνει, σε όλα αυτά που συμμετέχει και γίνονται όλα με αγάπη, δίκαια ο πολιτιστικός σύλλογος του Αγίου Θωμά αποσπά ευμενή σχόλια και κριτικές από όλο τον κόσμο!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα