Τρίτη, 16/04/2024 | 11:04

Πατρινό Καρναβάλι: Ξεκίνημα με… ψάρεμα σε συντριβάνι – Ο «Ιταλός» που έκλεψε ξανά την παράσταση

635 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/01/2022, 2:37 μμ | 0 σχόλια

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι γεγονός και το κέφι στην Πάτρα αρχίζει να χτυπάει κόκκινο. Η πόλη μπαίνει σε αποκριάτικους ρυθμούς…

Το Πατρινό Καρναβάλι του 2022 ξεκίνησε εν μέσω κορονοϊού αλλά το καρναβαλικό πνεύμα, του χιούμορ, της φάρσας, της διακωμώδησης, της ανατροπής, το οποίο διακατατέχει τους Πατρινούς, είναι εδώ όπως και τα χρόνια προ πανδημίας.

Στο ρυθμό του Καρναβαλιού ζει πλέον η Πάτρα, αφού από τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου. Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η καθιερωμένη Τελετή Παράδοσης του Καρναβαλικού Λαβάρου, από την Πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή, στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Το νέο λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού 2022, βασίζεται στο σχέδιο του Αντώνη Παπαντωνόπουλου με τη συνεργασία της Μαρίας Μανωλοπούλου, εγκαταστάθηκε από τον δήμαρχο στο Δημαρχείο σηματοδοτώντας την αρχή της μεγάλης γιορτής της πρωτεύουσας του Καρναβαλιού, παραμένοντας εκεί μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, στις 6 Μαρτίου.

Ο γνωστός για τις πλάκες και το χιούμορ του Θανάσης Τσέρης βγήκε σήμερα στην καρδιά της Πάτρας, ντυμένος Ιταλός και άρχισε να ψαρεύει στο σιντριβάνι της Πλατείας Γεωργίου. Απολαύστε τον, στο βίντεο του thebest.gr…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα