Τετάρτη, 24/04/2024 | 00:48

Πρέβεζα: Έργα αθλητικών υποδομών του Καραμανίδη, θα εκτελέσει ο Γεωργάκος;

1340 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/01/2022, 2:19 μμ | 0 σχόλια

Το πάλεψε ο Δημήτρης Καραμανίδης όσο μπορούσε και όσο άντεχε να παραμείνει στην παράταξη του νυν δημάρχου Νίκου Γεωργάκου “Δήμος της καρδιάς μας” αλλά δεν άντεξε περισσότερο.

Υπερασπίστηκε με όλες του τις δυνάμεις τον Γεωργάκο, κοντραρίστηκε με εκπροσώπους παρατάξεων γιατί ο Γεωργάκος έχει φανερή και χτυπητή αδυναμία να αρθρώσει πολιτικό (μόνο πολιτικό;) λόγο και να αντιπαρατεθεί. Όμως παρά τις αγνές του προθέσεις, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο ότι ήταν καλή και η αντιμετώπιση του Δημήτρη Καραμανίδη από τον Γεωργάκο.

Αντί να τον κάνει αντιδήμαρχο, εκεί που θα έτρεχε μια σειρά από διαδικασίες, παρεμβάσεις και έργα ο Δημήτρης Καραμανίδης, τον έκανε πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου.

Τις προθέσεις του για τον Δημήτρη Καραμανίδη, ο Νίκος Γεωργάκος τις έδειξε από νωρίς.

Πονηροί κύκλοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν και το μορφωτικό του επίπεδο, ενώ είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Καραμανίδης είναι πτυχιούχος Οικονομικής σχολής και όχι μόνο, είναι και … μεταπτυχιούχος (δις) μέχρι και την… (!!!) εγκληματολογία.

Εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο στον αθλητισμό τον είχε ο Γεωργάκος τον Δημήτρη Καραμανίδη, αλλά ακόμα κι εκεί του έκλεινε όλους τους διαδρόμους προσφοράς.
Ο Δημήτρης από την πλευρά του έβαζε πάνω από όλα το συμφέρον των δημοτών και έκανε καταγραφή όλων των ζητημάτων αθλητικών υποδομών του Δήμου μαζί με τις λύσεις για τις επιλύσεις των.

Κατατέθηκε ένας ολοκληρωμένος φάκελος από τον Δημήτρη Καραμανίδη για τις αθλητικές υποδομές στον δήμο Πρέβεζας στον Νίκο Γεωργάκο, φάκελο που μέχρι σήμερα είχε καταχωνιασμένο σε κάποιο συρτάρι ο δήμαρχος και δεν έμπαινε στη διαδικασία, να τον εμφανίσει. Γιατί άραγε;

Σημειώνω παραπάνω μέχρι σήμερα γιατί καλά πληροφορημένες πηγές με ενημέρωσαν ότι ο Γεωργάκος “ξέθαψε” τον Φάκελο Καραμανίδη για τις αθλητικές υποδομές, πότε;

Τώρα που έχει αποχωρήσει ο Δημήτρης Καραμανίδης από την παράταξή του. Τόσο καιρό γιατί δεν το έκανε;

Σε κάθε περίπτωση ο Γεωργάκος ακόμα και σε έργα άλλων, ακόμα κι εκεί έχει δυσκολίες κι αυτό φαίνεται από τις ώριμες μελέτες και τα έτοιμα έργα που του άφησε η απερχόμενη δημοτική αρχή του Χρήστου Μπαίλη που κι εκεί ακόμα δυσκολεύεται.

Ο Φάκελος του Δημήτρη Καραμανίδη με τα έργα αθλητικών υποδομών, που αναμένεται να εκτελέσει ο Γεωργάκος τώρα που ο Καραμανίδης είναι εκτός της παράταξής του, ειναι πλήρης.

Αυτά τα έργα αθλητικών υποδομών -προτάσεις του Δημήτρη Καραμανίδη είναι μια σημαντική παρακαταθήκη για τους δημότες Πρέβεζας.

Και εν κατακλείδι είναι και η θυσία του Δημήτρη Καραμανίδη για το καλό των δημοτών, φεύγοντας.

Ας εκτελεστούν τα έργα κι ας μην τα κάνει ο Καραμανίδης, ας τα κάνει ο Γεωργάκος, σημασία έχει να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών Πρέβεζας, έτσι σκέφτηκε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Κι ενώ η ανιδιοτέλεια του Δημήτρη είναι πασίγνωστη, του Νίκου; Οι απαντήσεις στο ερώτημα, σας ανήκουν…

Η ελευθερία της σκέψης και η ελευθερία της έκφρασης είναι μία, δεν χωρίζεται!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα