Παρασκευή, 26/04/2024 | 03:11

Κορονοϊός-Πρέβεζα: Θετικός ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος

787 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/01/2022, 9:36 μμ | 0 σχόλια

Από την ραγδαία και σαρωτική εξάπλωση του κορονοϊού, δεν γλιτώβνει φυσικά ούτε η περιοχή μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τους υψηλούς αριθμούς νέων κρουσμάτων σε καθημερινή βάση, το τελευταίο διάστημα.

Με κορονοϊό έχει νοσήσει και ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και μάλιστα το ανακοίνωσε επίσημα από τον λογαριασμό του στο facebook! Ο Δήμαρχος Πρέβεζας έγραψε χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω ακόμα από πιο γράμμα της αλφαβήτου είναι η μετάλλαξη στο θετικό μου test για COVID που πραγματοποίησα σήμερα -παρόλο τα συνεχή αρνητικά μέχρι εχθές- , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η τριπλή δόση εμβολίου που έκανα αποτελεί το Α και το Ω για την ήπια νόσηση που περνώ.
Δήμαρχος σε πενθήμερη καραντίνα μεν σε άλλο κανάλι, αλλά Δήμαρχος συνεχώς «παρών» δε και από αύριο στις επάλξεις και στις διεργασίες, με τηλεργασία και τηλεδιασκέψεις μέσω webex και στην άμεση ενημέρωση αιτημάτων Δημοτών μέσω Novoville τόσο με τους συνεργάτες και το προσωπικό του Δήμου. Καλή εβδομάδα σε όλους με υγεία και να τηρείτε τα μέτρα ευλαβικά αλλά και καλώ να εμβολιαστούν ακόμα και οι τελευταίοι που απομένουν στον τόπο μας που είναι πρώτος στην Ελλάδα . Εύχομαι το κύμα αυτό να περάσει με ασφάλεια χάρη στον υψηλό εμβολιασμό ώστε τα μόνα επόμενα κύματα να είναι τα δροσερά και ευχάριστα, αυτά που θα χαρούμε στις ασφαλείς και υπέροχες παραλίες μας στην Πρέβεζα.”

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα