Τρίτη, 12/12/2023 | 00:35

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο 9χρονος Αλέξανδρος χρειάζεται βοήθεια για τη νοσηλεία του

548 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/12/2021, 9:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η οικογένειά του βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο – Χρειάζεται βοήθεια για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα  έξοδα της νοσηλείας

Έκκληση απευθύνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να βοηθήσει ο κόσμος τον 9χρονο Αλέξανδρο που υποφέρει από απειλητική ασθένεια για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο μικρός «μαχητής» ταξίδεψε πέρυσι στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε χειρουργείο αφαίρεσης όγκου, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να περιέλθει οικονομικό τέλμα.

Οι σοβαρές επιπλοκές που αντιμετωπίζει τώρα ο μικρός Αλέξανδρος τον κρατούν στο νοσοκομείο εδώ και 20 ημέρες και το κόστος της νοσηλείας του ανέρχεται σε 40.000 ευρώ.

Τώρα η οικογένεια ζητά την οικονομική στήριξη όποιου επιθυμεί να συνεισφέρει έστω και με ελάχιστο χρηματικό ποσό για να βγει νικητής από την δοκιμασία ο 9χρονος Αλέξανδρος .

Δείτε την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«O μικρός μας φίλος «Αλέξανδρος», μόλις 9 ετών σήμερα, υποφέρει από μία απειλητική για τη ζωή του ασθένεια. Πέρυσι ταξίδεψε στο εξωτερικό με τους γονείς του και υποβλήθηκε σε μία επώδυνη επέμβαση για μερική αφαίρεση του όγκου. Ο μικρός μας είναι καταβεβλημένος από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία. Η επιδείνωση της υγείας του, ανάγκασε την οικογένεια να κάνει εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική, με όποια ψυχολογική και οικονομική επιβάρυνση συνεπάγεται μία τέτοια κίνηση. Η οικογένεια έχει έρθει σε αδιέξοδο, γιατί μέσα σε όλα, ο μικρός αντιμετωπίζει σοβαρές επιπλοκές οι οποίες τον κρατούν στο νοσοκομείο εδώ και 20 μέρες. Το συνολικό κόστος νοσηλείας του ανέρχεται στις €40.000, και αυτό με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν νέες επιπλοκές στην υγεία του, οι οποίες θα τον οδηγήσουν και πάλι σε κάποιο χειρουργείο.

Το ταμείο του μικρού κάλυψε ποσό ύψους €10.000 και σήμερα αναζητάμε επειγόντως το ποσό των €30.000, για να μπορέσει ο «Αλέξανδρος» να ολοκληρώσει τη νοσηλεία του και να βγει από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια νικητής. Θα μας βοηθήσετε να δώσουμε ένα καλό τέλος σε αυτή την ιστορία και να σώσουμε το παιδί και την οικογένειά του από την αγωνία για τη νοσηλεία προσφέροντας το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσαν να έχουν;»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα