Παρασκευή, 26/04/2024 | 12:57

Πρώτη φορά στην Πρέβεζα Ζευγάρι από Αθήνα- Μίλησε για εμπειρία ζωής!

1030 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/06/2020, 11:10 πμ | 0 σχόλια

 

 

Με την ευκαιρία που προέκυψε από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ζευγάρι από Αθήνα, επισκέφθηκε την πόλη της Πρέβεζας και περιηγήθηκε σε αρκετές από τις υπέροχες περιοχές του νομού Πρέβεζας. Με αφετηρία την Πρέβεζα, οι δύο νέοι άνθρωποι, ο ένας Δίδυμος στο Ζώδιο, η σύντροφός του Καρκίνος, είχαν μια ψυχολογική διάθεση στα ύψη παρά την κούραση, αφού ήθελαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δουν τόσα πολλά.

Ο καταστηματάρχης φιλικός απέναντί τους, με διάθεση για πειράγματα, το ίδιο κι εκείνοι, είναι βλέπετε και η ψυχολογική διάθεση των διακοπών, άρχισε να τους ρωτά αν επισκέφθηκαν αρχαιολογικές τοποθεσίες, ακτές και μνημεία της περιοχής.

Ο Καταστηματάρχης έμενε χρόνια στο Μοσχάτο και την τελευταία 7ετία ζει με την οικογένειά του και εργάζεται στην Πρέβεζα.

Αφού έκανε μια δεκαπενθήμερη βόλτα από το Λονδίνο, αφού έριξε αρκετές ματιές πάνω από τον Λυκαβητό, αποφάσισε: Πρέβεζα!

Η συζήτηση αναμεσα στον καταστηματάρχη με το ζευγάρι από την Αθήνα, ήταν απολαυστική (το περιγράφω ως… αυτήκοος μάρτυς), όσο για το Ζευγάρι δήλωσε ενθουσιασμένο από την Πρέβεζα και το νομό Πρέβεζας και έκανε λόγο για εμπειρία ζωής!

Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή τους που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να επισκεφθούν την Πρέβεζα, χωρίς να έχουν κάποιους συγγενείς στην Πρέβεζα ή κάτι σχετικό, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και το πιο πιθανό είναι αυτό το ταξίδι να το επαναλάβουν στο μέλλον…

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα