Πέμπτη, 18/04/2024 | 03:21

Δεύτερος αγώνας, δεύτερη Θριαμβευτική νίκη του Πρεβεζάνου Σωτήρη Κασελούρη, στο Cage Survivor (Video)

1517 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/10/2017, 5:15 μμ | 0 σχόλια

 

 

Τη Δεύτερη διαδοχική νίκη, σε ισάριθμους αγώνες  πέτυχε  ο Πρεβεζάνος Μαχητής Σωτήρης Κασελούρης στο Cage Survivor με υποταγή (real naked choke) στον πρώτο γύρο επί του αντιπάλου του Νίκου Τακτικού. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στο Περιστέρι στο Πολυχώρο Belvedere. Ο Πρεβεζάνος μαχητής σε έναν ακόμη αγώνα ξεδίπλωσε τις αρετές του και τις ικανότητές του, ενντυπωσιάζοντας με νοκ αουτ στον πρώτο κιόλας γύρο. Είναι σίγουρο, ότι το μέλλον του ανήκει.

 

Στο ξεκίνημά του σε δύο αγώνες, ο Σωτήρης Κασελούρης ξεχώρισε με τη μαχητικότητά του παίρνοντας δύο εντυπωσιακές νίκες κι αυτή είναι μόνο η αρχή, για τον Σωτήρη, η αρχή όμως είναι το ήμιση του παντός. Συγχαρητήρια Σωτήρη, ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και πάντα νίκες!

 


Το σχόλιο στο Cage Survivor New Blood για τον Σωτήρη Κασελούρη, ήταν το εξής: Ο Κασελούρης έλεγξε από νωρίς τον αγώνα και είχε την υπεροχή στο έδαφος, τελειώνοντας με RNC σε δύο περίπου λεπτά. Δεδομένης της έλλειψης πλήθους αθλητών στη συγκεκριμένη κατηγορία (56,7 kg) ο μαθητής του τόνυ Χριστοδούλου μπορεί να εξελιχθεί σε κραταιά δύναμη για το μέλλον.”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα