Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:56

Επίσκεψη στην Περιφέρεια του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δ. Παπαδημητρίου-Αναφορά στη σύνδεση Πρέβεζας με Ιόνια

1022 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/10/2017, 4:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

Την Περιφέρεια Ηπείρου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

 

Τον Υπουργό ενημέρωσε για θέματα που αφορούν την Περιφέρεια και σχετίζονται με το Υπ. Οικονομίας ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης. Μεταξύ άλλων από τον Περιφερειάρχη τέθηκε η πορεία ανάπτυξης και διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020»,  με ειδική αναφορά στα έργα περιβάλλοντος, υποδομών και οδικών συνδέσεων, ως επίσης και στην αξιοποίηση άλλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων όπως το «HELENA».

Εκτεταμένη αναφορά έκανε ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης στην σπουδαιότητα ολοκλήρωσης των οδικών αξόνων που αφορούν την Ήπειρο, όπως τον Ε65, την σύνδεση Ιόνιας Οδού με Πρέβεζα, τον παραλιακό οδικό άξονα, τις οδικές συνδέσεις προς Αλβανία κ.α..

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης (αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Περιβάλλοντος) κ. Τ. Καλογιάννη, η Αντιπεριφερειάρχης (αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης) κ. Παν. Μητροκώστα, ενώ τον Υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Ιωαννίνων κ.κ. Ι. Στέφος, Μ. Τζούφη, Ι. Καραγιάννης.

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα