Τρίτη, 19/03/2024 | 07:53

Έρχεται το Zero Festival στη Λίμνη Ζηρού- Imam Baildi, Παύλος Παυλίδης κ.α.

633 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2016, 6:18 μμ | 0 σχόλια

Έρχεται το ZERO festival στην λίμνη Ζηρού και θα είναι μαγικά…

Ραντεβού στην λίμνη το φετινό σύνθημα για τους νέους απ’όλη την Ήπειρο
Με IMAM Baildi, Παύλο Παυλίδη & B Movies, Folk N’ Roll και άλλες έκπληξεις το φετινό line up ενώ παράλληλες δράσεις θα υπάρχουν στην λίμνη όλη την ημέρα.


Η λίμνη Ζηρού εξελίσσεται στην απόλυτη καλοκαιρινή συνάντηση του Αυγούστου για την περιοχή της Ηπείρου. Ένα φυσικό τοπίο μετατρέπεται σ’ έναν ατελείωτο πολιτιστικό καμβά για 2 ημέρες, αγκαλιάζοντας αρμονικά την φύση, την μουσική και τις αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη δημιουργώντας, κατά συνέπεια, ένα εκρηκτικό μείγμα ανθρώπινης δημιουργίας και φυσικής μαγείας. 




Το ZERO Festival 2016 πλησιάζει και κερδίζει τις εντυπώσεις με το φετινό του line up και μας υπόσχεται ένα δυναμικό διήμερο γεμάτος δράσεις & μοναδικά live φέρνοντας γνωστές & αγαπημένες μπάντες της ελληνικής σκηνής σε μια πολύ σημαντική πολιτιστική στιγμή για την Ήπειρο.

12 & 13 Αυγούστου Ραντεβού στην Λίμνη το φετινό σύνθημα.

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies ξεχωρίζουν στην 1η ημέρα του φεστιβάλ με αγαπημένες μελωδίες και πολυτραγουδισμένοι στίχοι που έχουν γράφει την ιστορία τους και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας. Μαζί τους και άλλα live σχήματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στις 13 Αυγούστου ξεχωρίζει η μια και μοναδική εμφάνιση των IMAM BAILDI στην Ήπειρο για την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μαζί τους στο σκηνικό οι Folk N’ Roll. Από τα Γιάννενα λοιπόν ερχόμενοι, έχουν αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη.

Στην μαγευτική όμως Λίμνη Ζηρού από νωρίς το μεσημέρι θα υπάρχει η δυνατότητα να την ανακαλύψεις από άκρη σε άκρη δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους επισκέπτες του φεστιβάλ να γνωρίσουν από την καλύτερη δυνατή πλευρά αυτό το μοναδικό τοπίο. Έτσι λοιπόν, Canoe Cayak,φουσκωτά και παράλληλες δράσεις παρόχθια θα γεμίσουν την λίμνη χαμόγελα.  Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης και το 1ο Zero lake run που θα διεξαχθεί στην καταπληκτική διαδρομή με τον γύρο της λίμνης που θα συνεπάρει μικρούς & μεγάλους. 

Το εμπλουτισμένο πρόγραμμα με τις παράπλευρες δράσεις θα ανακοινωθεί σύντομα στην σελίδα στο facebook

Καλό Καλοκαίρι!
Ραντεβού στην λίμνη

Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας
Με την υποστήριξη του Δήμου Ζηρού

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα