Τρίτη, 19/03/2024 | 04:31

Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στη Λευκάδα

651 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2016, 5:31 μμ | 0 σχόλια

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτή Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λευκάδας, Βασίλη Παπαχρήστο, και μελών της ΝΟΔΕ Λευκάδας, επισκέφθηκε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του νησιού. Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο» της Νέας Δημοκρατίας, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι έως το φθινόπωρο να έχουν γίνει επισκέψεις σε περίπου 1.000 δομές σε όλη την Ελλάδα.

Το  κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ/ΜΕΑ), το Γηροκομείο Λευκάδας, το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η ΕΛΠΙΔΑ» και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του νησιού.
Με αφορμή τις συγκεκριμένες δράσεις, ο κ Καββαδάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η κοινωνία και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες δοκιμάζονται σκληρά. Ζούμε σε μια εποχή που η παροχή βοήθειας σε συμπολίτες μας αποτελεί πλέον καθημερινή ανάγκη και παρά τα όσα θέλει να πιστεύει η κυβέρνηση, η ανάγκη αυτή αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούμε υποχρέωσή μας και καθήκον μας να ακούμε τα προβλήματα των πολιτών και με βασικό πυρήνα τον άνθρωπο να καταρτίσουμε  ολοκληρωμένο σχέδιο κοινωνικής πολιτικής. Μαζί με τον πολίτη για τον πολίτη, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα