Τρίτη, 30/04/2024 | 20:08

Δήμο Ζηρού: Με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν υγειονομικών υπηρεσιών αδέσποτων σκύλων

274 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/04/2023, 10:17 πμ | 0 σχόλια
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το πρόγραμμα δωρεάν υγειονομικών υπηρεσιών αδέσποτων σκύλων στο Δήμο Ζηρού-
Συμμετοχή και των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας
Μεγάλη είναι η ανταπόκριση και η συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν στείρωσης, σήμανσης και εμβολιασμού αδέσποτων σκύλων το οποίο πραγματοποιείται στο Δήμο Ζηρού σε συνεργασία με την Save a Greek Stray (S.G.S) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ζηρού.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 20 και ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 26 Απριλίου, ενώ συμμετέχουν και οι Δήμοι Πρέβεζας και Πάργας μετά από σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων τους.
Όπως υπογραμμίζει μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ζηρού και υπεύθυνος για το πρόγραμμα Χρήστος Γκάρτζιος, έως χθες είχαν παρασχεθεί υπηρεσίας σε περίπου 180 αδέσποτα σκυλιά και από τους 3 Δήμους, ενώ ο Δήμος Ζηρού μερίμνησε και για τη μεταφορά ζώων που δεν υπήρχε η δυνατότητα να φτάσουν με άλλο τρόπο στο Κέντρο.
Όμως η δράση δεν σταματά εκεί αφού παράλληλα με το πρόγραμμα μαθητές των σχολείων της περιοχής ενημερώνονται για το θέμα της ζωοφιλίας με στόχο να διαμορφωθεί μια άλλη κουλτούρα και βελτίωση της καθημερινότητας τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα συντροφιάς.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα