Δευτέρα, 29/04/2024 | 21:14

Ρεκόρ ζωής από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας-Πάργας “Βασίλειος Χατζής

337 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2024, 11:04 πμ | 0 σχόλια
Ρεκόρ από την ίδρυση του το 1995 πέτυχε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας “Βασίλειος Χατζής’.
Στην καθιερωμένη εαρινή αιμοδοσία του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ανθούσα προσήλθαν 64 άτομα και συγκεντρώθηκαν 60 φιάλες αίμα αριθμός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λιάκρης εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του και τις ευχαριστίες τους στους αιμοδότες που προσήλθαν μαζικά για να ενισχύσουν την Τράπεζα αίματος στο Νοσοκομείο, καθώς και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον 30χρονο από την Λευκάδα που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά την πτώση του από ταράτσα στη Λευκάδα και έχει μεγάλη ανάγκη από αίμα.
Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο Κ.Υ Πάργας για όσους και όσες δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα και ο αριθμός των φιαλών που θα συγκεντρωθούν αναμένεται να είναι και πάλι εντυπωσιακός.
Ο Σύλλογος όπως συνηθίζει κάθε χρόνο βράβευσε δύο μέλη του την Ευαγγελία Δόβα και τον Ιωάννη Ιορδανίδη για την προσφορά τους, ενώ ο κ . Λιάκρης ευχαριστεί τον χορηγό των βραβείων Άκη Ευθυμιάδη καθώς και το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα