Δευτέρα, 29/04/2024 | 20:25

Ανατριχιαστικό: 65.000 κόσμος τραγουδά αυθόρμητα όλο το «Bohemian Rhapsody»

56 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2024, 1:53 μμ | 0 σχόλια

Ένας αυθόρμητος και μαγευτικός φόρος τιμής στον σπουδαίο Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen

Το αστέρι του Φρέντι Μέρκιουρι έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 24 Νοεμβρίου 1991 για να πάρει την θέση του στον ουρανό, ωστόσο η λάμψη του δεν σταματά ακόμα και δεκαετίες μετά.

Ο frontman των Queen είναι ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους μουσικούς και αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους ροκ σταρ και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και σήμερα. Έτσι, μοιάζει σχεδόν απολύτως λογικό το γεγονός ότι ένα πλήθος 65.000 ανθρώπων τραγούδησε εντελώς αυθόρμητα αλλά απόλυτα συντονισμένα και τα έξι λεπτά του τραγουδιού των Queen «Bohemian Rhapsody» χωρίς να χάσει ούτε λέξη!

Το απίστευτα ανατριχιαστικό σκηνικό σημειώθηκε την 1η Ιουλίου 2016 στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Ο κόσμος, ο οποίος υπολογίζεται στους 65.000, είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία του συγκροτήματος Green Day.

Καθώς το συγκρότημα ετοιμαζόταν να βγει, στο χώρο ακούγονταν διάφορα τραγούδια. Όταν οι πρώτες νότες του «Bohemian Rhapsody» ακούστηκαν το κοινό δεν έχασε στιγμή και όλοι όσοι ήταν εκεί άρχισαν να τραγουδούν μαζί με τον Φρέντι Μέρκιουρι σαν μια χορωδία που είχε κάνει πολλές φορές πρόβα το τραγούδι. Μάλιστα, ο κόσμος δεν σταμάτησε στιγμή και είπε όλο το τραγούδι χωρίς να κάνει λάθος σε κανέναν στίχο!

ΠΗΓΗ-φώτο: janus.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα