Σάββατο, 27/04/2024 | 08:44

Συναντήσεις του Θανάση Καββαδά στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ.

759 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/03/2024, 5:50 μμ | 0 σχόλια

Συναντήσεις του Θανάση Καββαδά με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ.Ανδρέα Νικολακόπουλο, και τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Δημήτρη Μάλλιο, για την ενίσχυση 

της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας

 

Συναντήσεις με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, και τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Δημήτρη Μάλλιο, είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς. 

Ο Βουλευτής επισκέφθηκε το Υπουργείο και τον Αρχηγό σε συνέχεια συνάντησης που είχε στο γραφείο του με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, και με τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χριστοφάνη Σιώζο, με τους οποίους συζητήθηκαν διεξοδικά οι ανάγκες της ΕΛΑΣ στο Νομό και, ιδιαίτερα, ενίσχυσή της με επιπλέον προσωπικό. 

Ο κ.Καββαδάς συνεχάρη αρχικά τόσο τον Υφυπουργό, όσο και τον νέο Αρχηγό της Αστυνομίας, για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία. Στη συνέχεια επεσήμανε την ανάγκη στελέχωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, μεταφέροντας τόσο την ενημέρωση που είχε από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, όσο και τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας.

Κατέληξε ζητώντας την κάλυψη των οργανικών κενών, ενώ επιπλέον επεσήμανε την ανάγκη, ειδικά για τους θερινούς μήνες, να προβλεφθεί και φέτος η ενίσχυση της δύναμης και μάλιστα με περισσότερους αστυνομικούς από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να αντιμετωπιστεί ο φόρτος της τουριστικής περιόδου, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι πράγματι θα υπάρξει μέριμνα για το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν κτιριακά θέματα της ΑΔ Λευκάδας, και συγκεκριμένα οι τελευταίες εξελίξεις στο διαγωνισμό για την  ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, καθώς και η ολοκλήρωση του έργου επισκευής και συντήρησης του Αστυνομικού Τμήματος Βλυχού. Ο Βουλευτής ζήτησε τη συνδρομή του Αρχηγείου ώστε να γίνουν και κάποιες επιπλέον αναγκαίες εργασίες, λαμβάνοντας τη σχετική διαβεβαίωση του Αρχηγού.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα