Δευτέρα, 29/04/2024 | 04:03

Μεγαλύτερο από πέρυσι το Καρναβάλι γυναικών Πρέβεζας με αρκετές καινοτομίες…

850 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2024, 10:42 μμ | 0 σχόλια

 

Με 16 Γκρουπ, αλλά πιο μαζικά από την αντίστοιχη περσινή του παρέλαση, το Καρναβάλι των γυναικών Πρέβεζας την Παρασκευή 15 Μαρτίου εμφανίστηκε με αρκετές καινοτομίες.

Ο κόσμος είδε ξυλοπόδαρους, είδε σατυρικά θέματα και γενικά είδε σημάδια βελτίωσης από το ιστορικό Καρναβάλι γυναικών Πρέβεζας. Η ώρα συνάντησης ήταν για 20.30 στη Λ. Ειρήνης στο ύψος που είναι το 2ο Δημοτικό σχολείο Πρέβεζας, η παρέλαση ξεκίνησε περίπου 20.45 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση το Καρναβάλι γυναικών Πρέβεζας, με εκατοντάδες συμμετοχές έδειξε ότι αντέχει στο χρόνο και ότι έχει και μέλλον.

 

Με το πέρας της παρέλασης του Καρναβαλιού των γυναικών Πρέβεζας, τα παραλιακά καταστήματα γέμισαν κόσμο κι αυτό βεβαίως είναι αξιοσημείωτο.

Η αρχή των εορταστικών εκδηλώσεων έγινε στην Πρέβεζα με την παρέλαση των γυναικών την Παρασκευή 15 Μαρτίου, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι υπόθεση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που το Σάββατο 16 Μαρτίου διοργανώνει την μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του, με ώρα συνάντησης 18.00 στην Λεωφόρο Ειρήνης, ενώ την Κυριακή 17 Μαρτίου διοργανώνει την τελετή λήξης του Καρναβαλιού στην παραλία Πρέβεζας και ώρα 20.00.

Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα