Παρασκευή, 26/04/2024 | 20:07

Δήμος Πάργας: Στο πλευρό των κατοίκων της Λούτσας η παράταξη “Βήμα στο αύριο”

226 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/03/2024, 1:48 μμ | 0 σχόλια

Την ανάγκη διασφάλισης της επένδυσης στο ακίνητο στη θέση “Κλιμάτι” της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας στήριξε με την ψήφο της η παράταξη “Βήμα στο αύριο” στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας, όπου συζητήθηκε η πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού της εταιρίας “G&K INVESTMENT GROUP”.

 

Με την θετική της ψήφο η παράταξη συνέβαλε ουσιαστικά στο να μπει ένα τέλος στη δικαστική περιπέτεια που οδηγήθηκε ο Δήμος Πάργας, με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, η οποία με τους χειρισμούς της, ανάγκασε το Δημοτικό Συμβούλιο να συρθεί σε έναν επώδυνο, αλλά αναγκαίο όπως αποδεικνύεται συμβιβασμό.

 

Η Δημοτική Αρχή σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται να πανηγυρίζει για τον συμβιβασμό αυτό που είναι αποτέλεσμα του εκβιαστικού διλήμματος που έθεσε η εταιρία για την απόσυρση της αγωγής την οποία έχει καταθέσει σε βάρος του Δήμου Πάργας, και στην οποία τον κατηγορεί για δόλια απόκρυψη στοιχείων που αφορούν το μίσθιο.

 

 Η παράταξη “Βήμα στο αύριο” συλλογιζόμενη την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας, που επιθυμεί, την όσο το δυνατόν γρηγορότερη έναρξη της επένδυσης, αλλά και το συμφέρον του Δήμου μας που δεν θα άντεχε να συνεχίσει μία δικαστική διαμάχη με αμφίβολα για αυτόν αποτελέσματα ψήφισε υπέρ του συμβιβασμού. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα