Σάββατο, 27/04/2024 | 23:44

Αποχωρεί από το Δ.Σ Πρέβεζας ο Κώστας Ακρίβης -Για συνέχεια της συνεργασίας μιλούν ο ίδιος και ο Δήμαρχος Πρέβεζας

456 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/03/2024, 2:13 μμ | 0 σχόλια
Αποχωρεί από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πρέβεζας ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Ακρίβης μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου σύμφωνα με την οποία την έδρα του καταλαμβάνει ο Γιώργος Ντόντης.
Ο κ. Ακρίβης σε ανάρτησή του ευχαριστεί τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και την άψογη όπως αναφέρει συνεργασία, τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και τους συναδέλφους του μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών, σημειώνοντας ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή τους να τους προσφέρει όποια βοήθεια χρειαστούν.
Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος από την πλευρά του τονίζει ότι η διαχρονική φιλία με τον Κώστα Ακρίβη ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από την εξαιρετική θεσμική τους συνεργασία τα τελευταία 4 χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι οι ειλικρινείς και δυνατές σχέσεις είναι εκείνες που κάνουν τις φιλίες κι όχι οι εφήμερες για όλους μας θέσεις.
“Συνεχίζουμε όπως από την πρώτη στιγμή αρχίσαμε ως ομάδα, ως φίλοι, ως άνθρωποι με αλληλοεκτίμηση και ως συνοδοιπόροι στο κοινό όραμα για το Δήμο της καρδιάς μας” καταλήγει ο κ. Γεωργάκος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα