Σάββατο, 27/04/2024 | 22:03

Τρεις σύλλογοι του Ωρωπού έκοψαν μαζί την πίτα τους- Παράδειγμα κοινής δράσης και συνεργασίας

669 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2024, 9:41 πμ | 0 σχόλια

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα οι τρεις σύλλογοι του Ωρωπού Α.Γ.Σ Καλλισθένης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος το Ζάλογγο και ο ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού καλωσόρισαν τη νέα χρονιά με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε άψογη συνεργασία και δίνοντας ένα παράδειγμα κοινής δράσης.
Η εκδήλωση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ωρωπού παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, του προέδρου της τοπικής Κοινότητας Ηρακλή Σίσκα, του Αντιδημάρχου Λούρου Νίκου Παγγέ, του αντιδημάρχου οικονομικών Γιώργου Κοκκίνη και των δημοτικών συμβούλων Χαράλαμπου Κακιούζη, Σπύρου Βρυώνη, Μάκη Χρήστου, Βαγγέλη Κύρλα και Πέτρου Βουλιστιώτη, πλήθος κόσμου και κυρίως μικρών παιδιών.


Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ο Δήμαρχος Πρέβεζας χαιρετίζοντας αυτή την προσπάθεια της συνεργασίας δεσμεύθηκε πως θα είναι αρωγός στο έργο τους.
“Είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια και μπορούμε να πετύχουμε πολλά” είπε ο κ. Γεωργάκος και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των συλλόγων.
Η πρόεδρος του συλλόγου “Καλλισθένης” Ακρίδα Σταυρούλα, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας των τριών σωματείων, που δραστηριοποιούνται στον Ωρωπό εκπροσωπώντας και τους προέδρους των άλλων δύο συλλόγων (Μπίρη Γεώργιο και Δήμητρα Λιόντη) καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ και όλοι ευχήθηκαν και του χρόνου με υγεία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα