Κυριακή, 28/04/2024 | 03:01

Επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού: Σήμερα το απόγευμα όλη η Ήπειρος “μετακομίζει” στην Πρέβεζα

2058 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2024, 8:59 πμ | 0 σχόλια

Μετά την κοπή πίτας του Καρναβαλικύ Κομιτάτου Πρέβεζας, χρόνια τώρα, ακολουθεί η τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού. Και μπορεί η έναρξη του Καρναβαλιού στους διοργανωτές του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας να είναι μήνες πριν για να στεθεί με επιτυχία η διοργάνωση όλων των εκδηλκώσεων, για το ευρύ κοινό όμως υπάρχει η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού όταν πλέον μπορεί και επίσημα να ανταλλάξει ευχές για καλό Καρναβάλι και Καλή αποκριά!

Σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από ώρα 18.30 πραγματοποιείται η τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού. Το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Βορειοδυτική Ελλάδα που διοργανώνει το Κομιτάτο στην Πρέβεζα, κάνει την επίσημη έναρξή του σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας. Σήμερα λοιπόν το απόγευμα, όλη η Ήπειρος “μετακομίζει” στην Πρέβεζα!

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει ώρα 18.30 και συμμετέχουν ο ΑΓΣ Κλεοπάτρα, ο ΑΓΣ Καλλισθένης, η σχολή χορό Pa Bailar και ο πολιτιστικός σύλλογος του Αγίου Θωμά.

Στα χορευτικά των σχημάτων θα υπάρχει ειδική αναφορά στον παλιό καλό ελληνικό Κινηματογράφο.

Η βραδιά θα συνεχιστεί εντυπωσιακά ώρα 19.30 στην πλατεία Ανδρούτσου με την αγαπημένη τραγουδίστρια “Αναστασία” που αναμένεται να καταπλήξει τα πλήθη. Η είσοδος είναι δωρεάν!

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και Δήμος Πρέβεζας καλωσορίζουν τους πρώτους επισκέπτες της Αποκριάς στην Πρέβεζα, σας περιμένουν όλους και όλες τις μικρές και μεγάλες Απόκριες στη νύφη του Αμβρακικού και εύχονται σε όλο τον κόσμο: Καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα