Κυριακή, 28/04/2024 | 03:17

Συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας

262 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/02/2024, 10:50 πμ | 0 σχόλια

Την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας  Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου. 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχάρησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την επανεκλογή του και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Ο κος Αντιπεριφερειάρχης αντευχήθηκε με την σειρά του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές και εξέφρασε την στήριξή στην ντόπια κοινότητα των Συρρακιωτών, αναγνωρίζοντάς της, την μεγάλη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική προσφορά στον τόπο μας. 

Ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή του Συνδέσμου και συζητήθηκαν τα θέματα τα οποία απασχολούν τον Σύνδεσμός μας. Η συζήτηση διεξήχθη σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα και τέθηκε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για την ανάδειξη του ανεκτίμητου πολιτιστικού κεφαλαίου των Συρρακιωτών.

Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατατέθηκαν προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που στόχο θα έχουν, την περαιτέρω ανάδειξη και προώθηση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και την διασύνδεση του πολιτισμού, ως μέγιστου συγκριτικού πλεονεκτήματος του τόπου μας.

Με Εκτίμηση

       

Το

Διοικητικό Συμβούλιο

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα