Τετάρτη, 01/05/2024 | 17:23

Ο Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος Πρέβεζας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

470 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/02/2024, 2:51 μμ | 0 σχόλια
▪️Ο Σύλλογός μας Petanque Club Preveza 2021 Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας πραγματοποίησε στις 08/02/2024 παρουσίαση του αθλήματος του Petanque σε σπουδάστριες και σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου με έδρα την Πρέβεζα.
▪️Μέλη του Συλλόγου μας μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ στο Βαθύ της Πρέβεζας όπου ενημέρωσαν, εκπαίδευσαν και μύησαν στα μυστικά του αθλήματος τα αυριανά στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.
▪️Οι εκπαιδευόμενοι γοητεύτηκαν από την πρώτη τους επαφή με το Petanque, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ενημέρωση, ενθουσιάστηκαν με τους αγώνες επίδειξης, στους οποίους πήραν μέρος και οι ίδιοι, και εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για επανάληψη αντίστοιχης εκδήλωσης στο άμεσο μέλλον.
▪️Η ενημέρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εφαρμογής του σχεδιασμού που έχει καταρτίσει ο Σύλλογός μας με στόχο την διάδοση, την ανάπτυξη και την καθιέρωσή του Petanque στο ευρύ κοινό, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
▪️Από τον Σύλλογό μας συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Νικολός Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας Κώνστας Βασίλειος και οι αθλητές Παπαγεωργίου Σωτήριος και Σταυρίδης Σταύρος.
▪️Οι σπουδαστές της ΑΕΝ μας ευχαρίστησαν για την ενημέρωση που τους κάναμε και μας δήλωσαν ότι στον ελεύθερο χρόνο τους θα επισκέπτονται τα γήπεδα του Συλλόγου μας στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας για να μάθουν ακόμη περισσότερα για το Petanque.
▪️Εμείς από την πλευρά μας αφού τους ευχαριστήσαμε για την εμπιστοσύνη τους προς τον Σύλλογό μας, τους διαβεβαιώσαμε ότι θα είμαστε στη διάθεσή τους όποτε και αν μας χρειαστούν για να τους παράσχουμε κάθε δυνατή εκπαίδευση σχετικά με το άθλημα του Petanque.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα