Κυριακή, 28/04/2024 | 05:41

Σε διδακτική δράση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας μαθητές του 2ου Γυμνασίου

358 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/01/2024, 8:43 πμ | 0 σχόλια

Μια μοναδική εμπειρία βίωσε ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας, καθώς επισκέφτηκε την Τετάρτη το παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης του Δήμου. Τους μαθητές συνόδευσαν ο Διευθυντής του σχολείου, Δρ. Κοσμάς Κοψάρης, η κα Πλακοπίτη Αναστασία, Φιλόλογος με ειδίκευση στην ειδική αγωγή, καθηγήτρια του σχολείου και ο κ. Καραγιάννης Θεοδόσης, Μαθηματικός με ειδίκευση στην ειδική αγωγή, καθηγητής του σχολείου.
Στον χώρο της Βιβλιοθήκης οι μαθητές ενημερώθηκαν για εξαιρετικά ενδιαφέροντα ζητήματα τοπικής ιστορίας από τον κ. Αργυρό, μέσα από την μικροσκοπική του εξειδίκευση στον ιστορικό καμβά της πόλης μας, ενώ η κα Κατερίνα Κορωναίου, υπάλληλος της βιβλιοθήκης, με την θερμή υποδοχή της και τις εξειδικευμένες γνώσεις της στην βιβλιοθηκονομία ξενάγησε τους μαθητές, παρέχοντάς τους σημαντικές πληροφορίες για το μεγάλο εύρος βιβλίων και εκδόσεων που διαθέτει η βιβλιοθήκη μας.
Μετά από αυτή την επίσκεψη οι μαθητές εξέφρασαν την επιθυμία να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους στον μαγευτικό αυτό χώρο της γνώσης. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ευχαριστεί θερμά τον κ Αργυρό και την κα Κορωναίου για την πολύτιμη εμπειρία γνώσης που πρόσφεραν στους μαθητές.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα