Τρίτη, 30/04/2024 | 13:19

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Πρέβεζας σε ΠΕΔ, ΦΟΔΣΑ και πρόεδροι και αντιπρόεδροι στις σχολικές επιτροπές

359 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/01/2024, 9:33 πμ | 0 σχόλια

Τους εκπροσώπους του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου, εξέλεξε την Τετάρτη το απόγευμα , το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.
Συγκεκριμένα ύστερα από μυστική ψηφοφορία για την ΠΕΔ εξελέγησαν από την παράταξη του Δημάρχου οι Αργυρός Λεωνίδας, Κατσαούνου Γρηγορία
Κόκκαλη Σπύρος , Κόκκινης Γιώργος, Πασσάς Γιώργος και Σαριάνογλου Γιώργος.
Από την παράταξη “Ανάπτυξη τώρα” εκλέγονται οι Νίτσας Γιώργος και Ροποκής Ευάγγελος. Από την “Λαϊκή Συσπείρωση” εκλέγονται οι Κύρλας Ευάγγελος και Τζόκας Δημήτρης
Επίσης στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ συμμετέχουν ακόμη εξ οφίτσιο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο Γιάννης Δαρδαμάνης, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ.
Για το διοικητικό συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ εξελέγησαν με φανερή ψηφοφορία ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος , ο Αντιδήμαρχος Φώτης Ζέρβας και ύστερα από κλήρωση ο Πέτρος Βουλιτσιώτης από την “Λαϊκή Συσπείρωση”.
Στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν και τα μέλη των σχολικών επιτροπών.
Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Βρυώνης Σπύρος και Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Τσούτσης.
Στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Κακιούζης και Αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Αργυρός.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα